Meditație 18 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 87
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1854-18-august]18 August [/url]
„ Si eram înca necunoscut la fata Bisericilor lui Hristos, cari sunt în  Iudeia. Ele auzeau doar spunându-se:” Cel ce ne prigonea odinioara, acum  propovaduieste credinta, pe care cauta s-o nimiceasca odinioara.” Si slaveau  pe Dumnezeu din pricina mea.” Galateni 1:22-24
Prin versetele biblice de astazi, descoperim ca membrii bisericii primare,  nu-l glorificau pe Pavel pentru  ce i s-a întâmplat, ci îl slaveau pe  Dumnezeu din pricina lui!
În zilele noastre întâlnim însa reversul acestei situatii. Foarte multi îi  lauda pe oameni, uitând sa-L mai cinsteasca pe Dumnezeu.
Am urmarit odata un tântar care încerca sa se elibereze din plasa unui  paianjen întinsa sub un scaun. La început, tântarul avea prins în plasa  numai un picior, iar cu celelale picioare încerca sa atinga pamântul. Dupa  ce a reusit sa atinga câteva pietricele, tântarul a tras cu putere,  încercând sa se elibereze.
În acele momente însa plasa paianjenului care era foarte elastica s-a  alungit, iar când tântarul a scapat pietricelele de care se agatase a fost  tras în sus prinzându-si înca un picior. În momentele care au urmat, cu cât  mai mult tântarul a încercat sa se elibereze, cu atât mai mult plasa îl  înfasura, prinzându-l între firele ei.
Fiindu-mi mila de tântar, datorita efortului pe care l-a depus, l-am  eliberat si l-am lasat sa zboare. În aceasta situatie meritul eliberarii nu  putea fi atribuit tântarului. Prin efortul depus acesta nu s-a eliberat ci  dimpotriva s-a prins în plasa paianjenului, tot mai mult.
La fel ca acest tântar, si noi am fost prinsi în plasa pacatului. Încercând  eliberarea prin efort personal mai devreme sau mai târziu vom constata ca  n-am facut nimic atceva decât sa ne împotmolim tot mai mult în mrejile lui.  Cel care a venit însa sa ne elibereze este Hristos. De aceea pentru ceea  ce avem si suntem, slava si cinstea I se cuvine numai lui Dumnezeu.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; elibereaza-ma din lanturile faradelegii si ale  pacatului, pentru ca prin aceasta minune din viata mea, cei ce ma vor  întâlni, sa slaveasca Numele Tau. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!