Meditație 17 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 86
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1855-17-august]17 August [/url]
„ Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui  Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.” Geneza 1:27
Ati auzit vreodata afirmatia: „Dumnezeu nu face nici un rebut?” El nu  face niciodata ceva lipsit de sens si fara importanta. Chiar si atunci când  întâlnim lucruri carora nu le cunoastem semnificatia, în planul lui Dumnezeu  si acestea au o valoare si un scop precis.
Daca în timp ce citesti aceste rânduri constati ca viata îti este fara  valoare, ai ajuns prabusit sub povara esecurilor si te consideri un rebut  al societatii, nu uita ca esti exact persoana pe care Dumnezeu o cauta. El  asteaptat acest moment când sa spui ca nu mai poti si nu mai esti nimic,  pentru ca apoi, El sa faca totul. Dumnezeu poate sa schimbe tot ceea ce  consideri ca este rau si dezgustator în viata ta, în ceva stralucitor si  plin de semnificatie.
Am auzit despre un doctor care în timpul unei consultatii, folosind un  stetoscop, a încercat sa asculte bataile inimii unei fetite.
Când doctorul a încercat sa-i atinga partea stânga a pieptului, fetita l-a  oprit însa spunându-: „doctore; daca vrei sa-mi asculti inima, n-o vei  gasi acolo unde o cauti, pentru ca inima mea este pe umar!
Surprins de afirmatia fetitei, doctorul a întrebat-o de unde   aceasta idee? „Pai; a raspuns fetita: „oridecâteori fac ceva ce este  bine, bunica ma bate pe umar si-mi spune: „foarte bine inimioara mea!”
În cazul acestei fetite, bunica a dovedit o asa afectiune încât în ciuda  tuturor evidentelor, aceasta a început sa creada ca inima îi este pe umar.
Cu toate ca si pentru noi Dumnezeu si-a varsat inima prin Hristos, stiu ce  înseamna sa ai înfrângerile transformate în biruinta si dezamagirea în  binecuvântare, numai acei care îi simt atingerea dragostei .
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca si eu am crezut ca viata îmi este un esec,  ajuta-ma sa simt atingerea dragostei Tale, pentru ca sa pot trai în  aceasta zi, bucuria biruintei împreuna cu Tine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )