Meditație 16 August (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 80
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1856-16-august-4]16 August (4)[/url]
„ Numai, purtati-va într-un chip vrednic de Evanghelia lui Hristos,  pentru ca, fie ca voi veni sa va vad, fie ca voi ramânea departe de voi, sa  aud despre voi ca ramâneti tari în acelasi duh, si ca luptati cu un suflet  pentru credinta Evangheliei, fara sa va lasati înspaimântati de potrivnici  ;” Filipeni 1:27-28/a
Într-un numar al revistei Readers Digest, a fost prezentata o întâmplare în  care se povestea ca o fetita de numai câtiva anisori, mânca un mar, asezata  pe bancheta din spate a masinii pe care o conducea mama sa. La un moment  dat, fetita s-a oprit si i-a zis mamei sale: „ mama; marul meu s-a  murdarit, pentru ca si-a schimbat culoarea în maron!
Dupa ce-a ascultat-o, mama a cautat s-o linisteasca spunându-i ca nu-i  nimic periculos sau neobisnuit cu marul sau, pentru ca atunci când i s-a  îndepartat coaja si miezul a ajuns în contact cu aerul , s-a produs  fenomenul de oxidare, care a schimbat structura moleculara a marului,  schimbându-i culoarea!
Dupa câteva clipe de nedumerire, fetita a întrebat-o însa pe mama sa: „Mama;  cu mine vorbesti? Ce este aceea structura moleculara; si ce înseamna  oxidare?”
Este o mare provocare uneori sa vorbesti cu copiii; nu-i asa? Daca îti dai  seama de aceasta provocare, atunci poti sa întelegi si ce-a însemnat pentru  primii crestini sa vorbeasca altora despre mântuirea prin Hristos.
Se poate ca si astazi sa întâlnim aceleasi obstacole în comunicare, atunci  când dorim sa-L prezentam pe Hristos. Cu toate acestea, trebuie însa sa  depasim orice bariera si sa-L facem cunoscut pe Domnul nostru la nivelul  la care cei ce ne asculta îl pot percepe.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-L marturisec pe Hristos, alegând modul  de comunicare prin care celor ce ma asculta le va fi usor sa ma înteleaga.  Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 August (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu a zis: " Eu voi fi negreșit cu tine! "