Meditație 15 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 78
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1857-15-august]15 August [/url]
„ Cel ce nu primise decât un talant, s-a dus de a facut o groapa în pamânt  si a ascuns acolo banii stapânului sau .” Matei 25:18
Fiecare dintre noi avem tot ceea ce ne trebuie pentru a reusi în viata.
Într-un desen animat, Calvin l-a întrebat pe Hobbes, prietenul sau: „daca ar  fi posibil sa ti se împlineasca orice lucru pe care îl astepti; ce ti-ai  dori? Dupa câteva clipe de meditatie, Hobbes, care încerca sa taie o felie  de pâine si o felie de sunca, i-a raspuns : „ceea ce-mi doresc cel mai mult  în aceste momente, este sa am un sandwich!”
Un sandwich? Ce fel de dorinta mai este si asta? De ce nu-ti folosesti  imaginatia, pentru a gândi la ceva mult mai mare?
Daca mie mi-ar oferi cineva tot ceea ce-mi doresc, eu as cere un miliard de  dolari, o insula unde sa locuiesc numai eu singur si un palat cu tot  confortul acestei lumi.
În scena urmatoare a desenului animat, era însa prezentat Hobbes care în  timp ce musca dintr-un sandwich, murmura: „Mi s-a împlinit visul !” „ Mi s-a  împlinit visul !”
Nu-i asa ca de multe ori si visele noastre sunt pline de imaginatie? Ne  dorim abilitati si lucruri pe care altii le au, considerând ca numai asa vom  reusi în viata.
N-ar trebui însa sa fie asa. Daca ai numai un talant n-ar trebui sa te  consideri dezavantajat fata de cel ce-a primit 5 talanti, pentru ca si în  acest caz, ai tot ceea ce-ti trebuie pentru a reusi. Daca robul din urma nu  si-ar fi îngropat talantul, si acesta ar fi reusit sa faca lucruri mari  pentru stapânul sau.
Fiindca Dumnezeu ne-a creat cu înzestrari diferite, fiecare dintre noi avem  locul potrivit în care putem excela, aducând profit pentru Marele Stapân.  Totul depinde însa numai de atitudinea noastra.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu uit niciodata ca sunt o parte  importanta a planului Tau si ca m-ai înzestrat cu tot ceea ce am nevoie  pentru a reusi. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu este dragoste