Meditație 11 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 147
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1861-11-august]11 August [/url]
„De alta parte stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor  ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sînt chemati dupa  planul Sau „ Romani 8 28
Cei mai multi oameni nu se mai întreaba astazi : „Cum voi ajunge în cer ?„  Întrebarea lor cea mai fregventa este : „Cum voi reusi sa ies din situatiile  în care ma aflu si sa-mi închei cu bine aceasta zi !” Acest fapt ne arata ca  orizontul fiintei umane s-a limitat doar la aici si acum !
Desi aceste întrebari sunt diferite ca perspectiva, au totusi ceva în comun:  „Nu putem sfîrsi bine ziua si viata, fara ajutorul lui Dumnezeu.
Cu cît suntem mai aproape de Domnul, cu atît mai mult El va avea o influenta  mai mare asupra vietii noastre. Este acelasi efect pe care cineva îl va trai  apropiindu-se de soare: Cu cît ne apropiem mai mult de soare, cu atît mai  mult lumina si caldura lui vor influenta viata noastra. Cînd cineva merge  însa în sens invers, deăpartîndu-se de soare, atunci frigul si  întunericul îi va cuprinde viata. Care este sensul vietii tale ?
Chiar daca astazi viata îti este umbrita de norii problemelor, nu uita ca  acestea vor trece curînd si nu te vor influenta decisiv, atunci când mergi  în directia cea buna.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu uit niciodata ca nu mi se poate  întîmpla nimic rau astazi, sau în tot cursul vietii,  ceea ce eu împreuna cu  Tine sa nu pot birui . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai eficientă cale prin care Domnul ne maturizează spiritual este ...suferinţa.