Meditație 10 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1862-10-august]10 August [/url]
Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate  aceste lururi vi se vor da pe deasupra”. Mat 6:33
Ai fost vreodata în criza de timp  încercînd sa  închei  un plover cu multi  nasturi si dupa ce ai încheiat ultimul nasture sa constatati ca acestia nu  erau încheiati corect ? Stii ce s-a întîmplat de fapt în acele momente ? Ai  gresit la primul nasture ! N-ai încheiat primul nasture la locul potrivit,  iar toti ceilalti nasturi au fost încheiati în locasuri gresite, dînd  impresia ca sunt în locasul cel bun.
Aceasta situatie este un bun exemplu si pentru experientele vietii. Domnul  Isus a subliniat acest adevar în Predica de pe Munte, spunînd : „Cautati mai  întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri vi  se vor da pe deasupra” !
Daca nu punem pe priml plan Împaratia lui Dumnezeu si nu-L facem pe Domnul  Isus o prioritatea vietii noastre, toate celelalte lucruri, la fel ca  nasturii de la plover, vor fi în locasuri gresite.
Rug. Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa-ti ofer primul loc în viata mea, ca  toate celelalte lucruri sa fie la locul potrivit si în ordine corecta .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine o bucată de pâine uscată, cu pace, decât o casă plină de cărnuri, cu ceartă! ( Proverbele 17:1 )