Meditație 09 August (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 86
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1863-09-august-1]09 August (1)[/url]
„ Veniti la Mine, toti cei truditi si împovarati si Eu va voi da odihna.  Luati jugul Meu asupra voastra, si învatati de la Mine, caci Eu sunt blînd  si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre. Caci jugul  Meu este bun, si sarcina Mea este usoara:” Mat.11:28-30
Într-un desen animat a fost prezentat un pod a carui limita maxima de  greutate era de 8 tone. La un moment dat pe acest pod a ajuns sa treaca un  camion pe care era inscriptionata aceiasi greutate de 8 tone. Cînd acest  camion a ajuns la jumatatea podului, un porumbel s-a asezat pe prelata. În  acel moment, podul s-a rupt si camionul s-a prabusit în mijlocul rîului.  Acel pod fusese  construit  pentru a sustine numai 8 tone. De aceea atunci  când pe el a ajuns  un camion ce avea aceiasi greutate n-a mai putut sustine  în plus, nici chiar greutatea unui porumbel !
Cu siguranta  ca aceasta întâmplare se întîlneste numai în desenele  animate.În realitate  însa nu se poate întîmpla asa ceva. Cele mai multe  poduri vor rezista peste greutatea limita admisa, chiar daca s-ar aseza pe  prelata camionului si un stol de porumbei. Este  demn de subliniat însa  faptul ca fiecare pod are o limita de greutate si un punct de rupere, în  care si greutatea unui porumbel este prea mare.Nu greutatea porumbelului  este aceea care a rupt podul, ci greutatea tirului care îl traversa.
Si noi avem probleme cu porumbeii ; nu-i asa?  Acestia reprezinta  acele  momente cînd ne întîlnim cu situatii cînd spunem : „Asta este deja prea  mult”! Atunci când viata noastra este încarcata cu probleme si  responsabilitati pîna la limita maxima, devenim furiosi  chiar si împotriva  lucrurilor neînsemnate. Dar nu aceste lucruri marunte sunt adevaratele  poveri . Ci marea încarcatura pe care deja o purtam !
Deoarece fiecare persoana are o limita maxima a poverii pe care o poate  purta, pentru ca sa nu ne prabusim sub poverile vietii,  trebuie  sa lasam  toate îngrijorarile noastre la picioarele Domnului Isus.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa las orice povara la picioarele Tale,  pentru ca sa nu ajung niciodata la limita maxima si sa ma prabusesc sub  greutatea lucrurilor neînsemnate. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 August (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Din aceeași gură iese și binecuvântarea și blestemul! Nu trebuie să fie așa, frații mei! ( Iacov 3:10 )