Meditație 06 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1866-06-august]06 August [/url]
„ Isus le-a zis :” veniti singuri la o parte, într-un loc pustiu si  odihniti-va putin.” Caci erau multi care veneau si  se duceau , si ei  n-aveau vreme nici sa manânce.  Au plecat dar  cu corabia, ca sa se ducaîntr-un loc pustiu, la o parte.” Marcu 6:31-32
Un drumet obosit, a  înaintat cu greu pe drumul pe care mergea, numai ca sa  ajunga la un popas unde sa se odihneasca. Când a ajuns sa se aseze pe o  banca situata sub un pom falnic, de care atârna o tablita pe care era scris  cu litere mari ” Loc de odihna”, un alt calator ce venea din directia opusa,  dupa ce l-a salutat  la întrebat : „Ce faci drumetule ?” De ce esti asa de  istovit ?”
Plin de naduf, acesta i-a raspuns: „ am mers toata ziua numai ca sa ajung  la acest loc de odihna unde sa-mi pot trage rasuflarea !” „Dar de ce nu  te-ai oprit mai devereme ?” a continuat celallt drumet cu întrebarile.  Puteai sa faci un „loc de odihna „ din fiecare oaza pe unde ai trecut !” Prinsi  de iuresul vietii si noi  trudim din greu adesea, nazuid sa ajungem  în concediu, într-un loc unde sa ne odihnim. Sa nu asteptam însa pâna  atunci. Pentru a nu ne pierde tonusul vietii, trebuie sa gasim un loc de  liniste în fiecare zi, unde sa ne retragem pentru a ne încarca bateriile si  a ne înviora spiritual.
Domnul Isus care a cunoscut  importanta acestor clipe  de odihna,  i-a  chemat deseori pe ucenici Sai sa lase slujirea publica, si sa se retraga  deoparte pentru a se odihni. Pentru ucenici, ziua era uneori asa de  încarcata, încât  nici nu aveau  timp sa manânce. De aceea Domnul Isus a  trebuit sa-i sileasca uneori sa urce în corabie si sa mearga într-un loc  pustiu unde sa se odihneasca, fiind departe de multime si problemele vietii.
Nu crezi ca ar trebui sa pui în practica aceiasi porunca data de Domnul ?  Daca esti prins de lucrurile de fiecare zi, gaseste un loc de odihna pentru  ca  sa-ti înoiesti puterile si sa  capeti înviorare spirituala, înainte  ca  sa cazi epuizat .



Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma pot opri  din problemele ce m-au  antrenat pe drumul vietii, ca sa pot gasi  odihna si împrospatare spirituala  în  partasia cu Tine. Amin


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Trecerea în revistă a fidelităţii şi binecuvântărilor din trecut ale lui Dumnezeu, te va încuraja şi îţi va da speranţă pentru astăzi.