Meditație 03 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1869-03-august]03 August [/url]
„Iata de ce zic, îmi plec genunchii înaintea Tatalui Domnului nostru Isus Hristos, din care îsi trage numele orice familie, în ceruri si pe pamânt, si-L rog ca potrivit cu bogatia slavei sale, sa va faca sa va întariti în putere, prin Duhul Lui, în omul din launtru, asa încât Hristos sa locuiasca în inimile voastre prin credinta; pentru ca, având radacina si temelia pusa în dragoste, sa puteti pricepe împreuna cu toti sfintii, care este largimea, lungimea, adâncimea si înaltimea; si sa cunoasteti dragostea lui Hristos, care întrece orice cunostinta, ca sa ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu.” Efeseni 3:14-19
Un predicator care a fost invitat sa vorbeasca, la o sarbatoare a unei companii, în timpul mesei, a fost întrebat de organizatori: „ Esti pregatit sa vorbesti; sau sa-i mai lasam pe invitati sa se bucure de discutiile pe care le poarta si atmosfera care deja s-a creat?”
Eu cred ca atmosfera de bucurie ar trebui sa continuie si în timpul cât vor asculta predica, i-a raspuns predicatorul, pentru ca viata nimanui nu poate fi plina fara Cuvântul lui Dumnezeu!
Singurul care poate aduce bucurie si împlinire deplina, este Isus Hristos.
Care sunt lucrurile care ti-au umplut viata? Esti cu adevarat împlinit cu lucrurile si anturajul pe care ti l-ai câstigat? Daca viata îti este goala si bucuria nu-ti este deplina, invita-L pe Hristos în viata ta si nu vei mai trai la fel.
Rugciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa strâng Cuvântul Tau în inima mea, pentru ca si paharul vietii mele sa fie plin, încât sa dea peste el. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Ascultă sfaturile și primește învățătură, ca să fii înțelept pe viitor!