Meditație 30 Iulie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 131
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1873-30-iulie-4]30 Iulie (4)[/url]
„ Caci toti sunteti fii ai lui Dumnezeu, prin credinta în Hristos Isus.Toti cari ati fost botezati pentru Hristos, v-ati îmbracat cu Hristos.” Galateni 3:26-27
Prin Hristos, Dumnezeu ne-a oferit tuturor dreptul de a deveni prin credinta, copiii Sai. În aceasta stare de har, ne bucuram de dragostea lui Dumnezeu, avem parte de biruinta si un viitor stralucit.
Am citit despre Antonio Sauchez ca la vârsta de numai 5 ani , a fost trimis într-o închisoare pentru delicventa juvenila din Mexic, deoarece si-a omorât fratele de numai doi ani.
Parintii sai care pentru a-l cuminti de multe ori l-au batut cu lanturile, sau l-au torturat arzându-l cu un fier înrosit, dupa ce au declarat politistilor ca el este criminalul, l-au abandonat.
În închisoare alti copii mai mari decât el, l-au abuzat sexual si i-au tatuat pe trup cuvântul „criminal”. Pentru ca îsi ispasea pedeapsa într-un mediu atât de ostil, el trebuia sa se bata pentru mâncare în fiecare zi. Pentru multa vreme, lui Antonio i s-a parut ca nimanui nu-i mai pasa de ceea ce i se întâmpla.
Într-o zi însa Carolyn Koons, o profesoara din Statele Unite, i-a auzit povestea vietii si s-a hotarât sa-l adopte. Timp de aproape trei ani de zile, aceasta s-a luptat cu birocratia si sistemul corupt din penitenciarele din Mexic, pâna când a reusit sa termine toate actele pentru adoptie.
Desi Tony a fost eliberat când avea aproape 12 ani, adevaratele probleme pentru Carolyn abia atunci au început.
Atunci când au ajuns în America, ea a trebuit sa-i pregateasca mâncarea acelui copil care din cauza foamei pe care o îndurase în trecut, avea totdeauna buzunarele pline cu felii de pâine. Din pricina ranilor emotionale îndurate, Tony izbucnea deseori în injurii violente la adresa celor pe care îi întâlnea, asemanându-i cu anumite persoane care l-au afectat în trecut.
Chiar de la început, Tony nu era prea dispus s-o asculte pe mama sa. De multe ori i-s spus-o direct: „ nu te iubesc; si nici nu vreau sa ascult de tine!” Cu toate acestea însa Carolyn n-a încetat sa-i pregateasca hamburgerii preferati pentru micul dejun si sa-l îmbratiseze cu dragoste chiar si atunci când Tony o jignea folosind cuvinte acide.
Au fost momente când Carolyn chiar a început sa creada ca Tony n-o va iubi niciodata.
Când însa a terminat liceul si i s-a decernat diploma de absolvire, când a luat cuvântul în fata colegilor si a parintilor prezenti, Tony a declarat cu lacrimi în ochi: „Te iubesc mami”; „Te iubesc!” As vrea sa-ti multumesc acum pentru ca m-ai adoptat si m-ai adus în Statele Unite. Nu meritam asta; dar m-ai iubit asa cum eram si dintr-un criminal, m-ai ajutat sa ajung un cetatean american, absolvent de liceu.”
Tony a ajuns s-o iubeasca pe femeia care l-a adoptat, pentru ca, cu multa dragoste si rabdare, aceasta a reusit sa faca dintr-un nimeni de altadata , un cineva al zilei de astazi. Dumnezeu se poarta însa cu fiecare dintre noi, cu o dragoste mult mai mare. Prin jertfa lui Hristos, noi putem deveni nu numai copii ai Sai, având statutul de cetateni ai cerului, ci putem ajunge asemenea Lui, având siguranta mostenirii Împaratiei Sale.
Fiind sigur de aceste binecuvântari, opreste-te în aceasta zi si si spune-i Domnului: „ Doamne Te iubesc!; „Te iubesc; fiindca Tu m-ai iubit întâi!”
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca toti cei ce ma vad sa cunosca ca sunt copilul Tau, ajuta-ma sa traiesc ca Tine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 Iulie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!