Meditație 23 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 76
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1880-23-iulie]23 Iulie [/url]
„ ….o femeie pacatoasa din cetate a aflat ca El era la masa în casa  Fariseului: a adus un vas de alabastru cu mir mirositor, si stãtea  înapoi lânga picioarele lui Isus si plângea. Apoi a început sa-i stropeasca  picioarele cu lacrimile ei, si sa le stearga cu parul capului ei; le  saruta mult, si le ungea cu mir.” Luca 7:37-38
Presedintele Universitatii din Toronto Robert Falconer, a vizitat într-o zi  un grup de oameni foarte saraci dintr-un mare oras. Printre acestia erau  foarte multi oameni ai strazii, de moravuri usoare.
În timpul acelei întâlniri, el le-a citit acestora întâmplarea biblica, în  care este descrisa acea femeie pacatoasa, care a intrat în casa unde era  Domnul Isus si aruncându-se la picioarele Lui, a început sa plânga si sa-si  marturiseasca pacatele.
În timp ce îsi plângea pacatele, ea a stropit picioarele Domnului cu  lacrimile ei si le-a sters cu parul capului ei.
În timp ce Falconer citea aceasta povestire, la un moment dat a auzit un  suspin înfundat venind de undeva din multime. Când si-a ridicat capul, el a  observat o tânara tunsa foarte scurt, a carei fata purta semne foarte  adânci lasate de varsatul de vânt, plângând în hohote.
În acele momente Falconer s-a oprit din citit, s-a apropiat de acea tânara  si i-a adresat câteva cuvinte de încurajare. Dupa ce s-a linistit, aceasta  l-a întrebat: Nu-i asa ca Cel ce a iertat-o pe femeie se va reîntoarce? Am  auzit ca El va veni curând!
Da se va întoarce curând; i-a raspuns Falconer.
Dupa ce a auzit aceasta asigurare, acea tânara care a mai suspinat o vreme  fara sa se poata controla, i s-a adresat din nou presedintelui întrebându-l:  „Domnule; omul acela n-ar putea sa mai întârzâie putin? Parul meu nu-i  destul de lung, ca sa-I pot sterge picioarele!”
Istoria acestei femei care plângându-si pacatele si-a varsat inima la  picioarele Domnului Isus, poate atinge si corzile inimii tale. Fiecare dintre  noi cautam pe cineva care sa ne înteleaga si sa ne accepte asa cum suntem.  Cu totii asteptam ca cineva sa ne spuna:” fiica; sau fiule; pacatele îti  sunt iertate!”
Cel ce ne poate da aceasta asigurare este însa numai Domnul Isus. De aceea  deschide-ti inima înaintea Lui si marturisete-ti orice pacat, pentru ca si  vina sufletului tau sa fie iertata.
Rugaciune: Doamne Isuse; desi nu-i usor sa-mi deschid inima înaintea Ta, ajuta-ma  sa-Ti marturisesc toate pacatele, pentru ca sa pot gasi o iertare deplina.  Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Doar cel ce a plâns poate înțelege pe cel ce plânge!