Meditație 19 Iulie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 94
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1884-19-iulie-2]19 Iulie (2)[/url]
„ Isus a luat din nou cuvântul, si i-a zis: ”ferice de tine, Simone, fiul  lui Iona; fiindca nu carnea si sângele ti-au descoperit lucrul acesta, ci  Tatal Meu care este în ceruri.” Matei 16:17
Daca în aceasta lume cunostintele noastre sunt limitate, într-o zi, ne vor  fi descoperite tote lucrurile. Adresându-se celor din Corint, apostolul  Pavel le-a scris spunând:” acum vedem ca printr-o sticla întunecata, dar  va veni o zi când vom vedea totul deslusit, fata în fata!”
Asteptam cu nerabdare acea zi; nu-i asa?
Pentru ca avem înca multe piese de puzzle, carora înca nu le gasim locul,  cred ca abia asteptam sa descoperim unde  trebuiau asezate acestea, pentru  a vedea întreg tabloul.
Pentru a economisi timp, un regizor a înmânat fiecarui actor rolul pe care  trebuia sa-l interpreteze, cerându-le sa-l puna în scena imediat. Prima  repetitie a fost însa un fiasco. Dupa o ora de încercari, actorii se miscau  pe scena fara sens, nestiind care va fi finalul. În acele momente,  recunoscându-si greseala, regizorul a cerut tuturor actorilor sa se aseze,  spunându-le:” va voi citi întreaga actiune; de aceea niciunul dintre voi sa  nu ma întrerupa!”
În minutele care au urmat, regizorul a citit si-a explicat fiecare detaliu  al actiunii, pâna când toti actorii au înteles întreg scenariul.
În momentele în care regizorul a terminat de citit, unul dintre actori a  oftat spunând: „ Oh, da; deci despre asta era vorba!”
Dupa ce toti actorii au înteles întreaga actiune, repetitiile au fost mult  mai reusite, iar piesa a fost foarte repede pusa în scena.
C.S.Lewis, a spus odata: „cele mai frecvente cuvinte care vor fi auzite în  cer vor fi:” Oh,da; acum înteleg!” Acum vad care a fost de fapt planul lui  Dumnezeu! Înteleg acum rostul necazurilor prin care am trecut!”
În aceasta lume umblam prin credinta, nu prin vedere. Într-o zi însa când  vom fi în împaratia lui Dumnezeu, toate lucrurile ne vor fi descoperite.  Acum sunt multe lucruri prea mari, pentru ca mintea noastra sa le poata  cuprinde. De aceea dedicarea si lupta noastra n-ar trebui sa fie pentru a  le putea percepe, ci mai degraba pentru a umbla prin credinta, asteptând  vremea când ne vor fi descoperite.



Rugaciune: Doamne Isuse; desi acum sunt multe lucruri pe care nu le înteleg,  ajuta-ma sa traiesc slujindu-Te prin credinta, pentru ca sa pot ajunge ziua  în care voi cunoaste totul. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Iulie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Când îmi îndrept puțin privirea la tot ce am în jurul meu, mă simt dator cu mulțumirea să mă întorc spre Dumnezeu.