Meditație 15 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1888-15-iulie]15 Iulie [/url]
„ Atunci I-au adus niste copilasi, ca sa-Si puna mâinile peste ei, si  sa se roage pentru ei.Dar ucenicii îi certau. Si Isus le-azis: „ Lasati  copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti, caci Împaratia cerurilor este a  celor ca ei”. Matei 19:13-14
Potrivit traditiei iudaice, copiii aveau pozitia cea mai de jos în  comunitatea din vremea Domnului Isus. Pentru toti cei care L-au auzit pe  Domnul spunând:” Lasati copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti, caci  Împaratia cerurilor este a celor ca ei”, cred ca a fost o adevarata  surpriza.
Copiii care în cadrul societatii nu erau luati în seama, au fost apreciati  si dati ca exemplu de Domnul Isus. Acest fapt arata ca si ei sunt pretiosi  în fata Domnului.
Am citit despre un copil care a venit la tatal sau si i-a cerut sa-l ia în  cârca si sa alerge cu el prin casa, ca la o cursa de calarie. Tatal care  tocmai vopsea ceva în bucatarie, i-a spus: N-am timp acum ! Nu vezi ca sunt  ocupat?
Dupa ce l-a privit îndelung, fara a scoate vreun cuvânt, copilul i-a zis :  „Stii ceva tata ? Nu peste mult timp voi creste mare si într-o dimineata te  vei trezi si vei spune: „ Mi-as fi dorit sa fi avut mai mult timp sa ma joc  cu fiul meu , sa-l fi purtat pe umeri si sa fi alergat cu el prin casa ca  la cursele de calarie! Acum însa este prea târziu, pentru ca acele zile nu  se mai pot întoarce înapoi.
Stiti care a fost lucrul care a urmat ? Dupa ce si-a ascultat copilul, tatal  si-a lasat lucrul sau, l-a luat pe fiul sau pe umeri, si-a început sa  alerge prin casa!
Aratam dragoste si pretuire pentru copiii nostri, doar atunci când petrecem  timp cu ei. Domnul Isus a facut-o. Îi urmezi exemplul?
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi dovedesc dragostea pentru copiii mei, daruindu-le timpul cel mai bun, pentru a ma juca si-a petrece timp cu  ei. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )