Meditație 10 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 71
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1893-10-iulie]10 Iulie [/url]
„Dumnezeu a zis lui Avraam:”iesi din tara ta, din rudenia ta, si din casa  tatalui tau, si vino în tara pe care ti-o voi arata.Voi face din tine un  neam mare, si te voi binecuvânta; îti voi voi face un nume mare, si vei fi o  binecuvântare.” Geneza 12:1-2
Woodrow Wilson, al 28-lea presedinte al SUA, a spus odata:” Crestem visând;  pentru ca fiecare dintre noi este un visator!”
Fermierii vad de multe ori belsugul, în timpul noptilor lungi de iarna în  flacarile din soba, sau într-o zi însorita de primavara. Unii lasa aceste  visuri sa moara, pe când altii se concentreaza asupra lor. Le pazesc si nu  renunta la ele chiar si în cele mai grele momente de încercare. Când pentru  altii totul pare a fi pierdut, pentru acesti oameni, visul lor înca este  proaspat, asteptând cu nerabdare momentul prielnic când sa fie împlinit.
Si noi avem visurile noastre; nu-i asa?
Visul lui Avraam era sa ajunga într-o alta tara, sa aiba o familie numeroasa  si sa fie binecuvântat de Dumnezeu, încât sa ajunga o binecuvântare pentru  toate neamurile.
Dedsi nimeni din vremea lui nu-i da vreo sansa, acest vis i s-a împlinit,  pentru ca de fapt visul lui era si planul lui Dumnezeu pentru el. Avraam  visa si dorea sa i se întâmple, doar ceea ce Dumnezeu i-a promis.
Care sunt visurile tale? Sunt acestea si voia lui Dumnezeu pentru viata ta? Descopera care este voia lui Dumnezeu pentru tine si fa-ti un scop din a  împlini ceea ce Dumnezeu asteapta sa faci si vei avea parte de aceeasi  binecuvântare.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa visez si sa împlinesc tot ceea ce ai  hotarât Tu pentru mine, pentru a avea parte din belsug de binecuvântarea  Ta. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenței curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort. ( Sydney Smith )