Meditație 08 Iulie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 69
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1895-08-iulie-3]08 Iulie (3)[/url]
„ Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu;singurul Lui Fiu, care este în sînul Tatalui,Acela L-a facut cunoscut .” Ioan 1:18
George Reedy secretarul lui Lyndon Jonson, presedintele unei agentii de presa , l-a convins pe seful sau, ca n-ar trebui sa aiba un asistent mai tînar de 40 de ani , care sa nu fi trait o dezamagire majora în viata.
Fara aceasta vîrsta a maturitatii si fara o experienta a dezamagirii, Reedy credea ca astfel de oameni pusi într-o pozitie de putere, vor gîndi despre ei ca sunt mici dumnezei.
Afirmatia lui Reedy are o mare doza de realitate, pentru ca un succes prea mare obtinut devreme în viata, are tendinta sa ne maguleasca. În acele momente începem sa credem despre noi ca suntem cei mai destepti si începem sa contam mai degraba pe abilitatile noastre , decît pe o munca asidua. Si mai rau decât atât; începem sa contam mai mult pe noi însine , decît pe Dumnezeu si ajutorul pe care El ni-l poate oferi.
Cu totii stim însa, ca pentru noi, o contributie mai mare decât reusitele, a avot-o esecurile !
Allan Woody , regizorul care a produs cele mai multe filme clasice, a clacat la examenul de prezentare a productiei sale, pentru diploma de la City College din New York. Leon Uris, scriitorul celei mai populare nuvele a acestui secol, intitulata „Exodus”, a cazut de 3 ori la limba engleza  în liceu. Toti cei care am realizat ceva în viata, stim ce înseamna caderile ! Pentru ca un esec din vremea de început a carierei, poate avea o contributie majora pentru succesele de mai tîrziu.
Pentru ca în viata noastra sunt momente cînd ne departam de Dumnezeu; învatam noi oare din gustul amar al acestor experiente , sa fim tot mai aproape de El ?
Rug. Dumnezeul pacii; ajuta-ma sa învat din esecurile cauzate de egoismul meu si din pretul pe care l-am platit pentru pacatele savârsite , pentru a redescoperi savoarea momentelor de partasie cu Tine . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Iulie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiți în dragoste, după cum și Hristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine, ca un prinos și ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu!