Meditație 07 Iulie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 72
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1896-07-iulie-1]07 Iulie (1)[/url]
„ Si ca sa nu ma umflu de mîndrie, din pricina stralucirii acestor descoperiri, mi-a fost pus un tepus în carne, un sol al satanei, ca sa ma palmuiasca si sa ma împiedice sa ma îngînf .”
Un antrenor de baschet de la un Colegiu , a intervievat un jucator  al unei echpe a unui liceu, pentru a-l include în echipa sa. Antrenorul i-a spus : Am auzit ca esti bun. Cel mai bun; a raspuns jucatorul ! Eu marchez cel putin 45 de cosuri pe meci. Am fost cel mai bun întorcator din liceul meu . Am condus echipa mea în trei sezoane, fara a fi învinsa în campionate din state diferite!
Aceasta este incredibil ; a spus antrenorul ! Spune-mi; a continuat el : Ai vre-o slabiciune ? Pai … a zis tînarul cu mare sfiala : „ am tendinta de-a exagera lucrurile !”
Sa nu ne grabim însa sa-l judecampe acest tânar, pentru ca toti avem slabiciuni; Nu-i asa? Nu exista un „10” perfect în aceasta lume, desi aceasta este uneori dificil de admis pentru multi dintre noi !

Unele dintre aceste slabiciuni sunt de natura fizica, altele de natura intelectuala ,iar altele de natuira morala. Unele dintre slabiciunile noastre au de-a face cu slujba noastra, altele cu viata de familie, iar altele cu modul de relationare fata de Hristos.
Unii dintre noi îsi pierd repede cumpatul , pe când altii sunt lipsiti de diplomatie. Unii sunt prea îndrazneti, iar altii prea sfiosi. Nu exista deci „ 10” perfect. !
Si apostolul Pavel a avut slabiciunea lui , una, care în mod particular i-a cauzat multa durere de inima . Desi nu stim cu siguranta care a fost aceasta, el a numit-o „tepusul din carne”. Desi a purtat toata viata un tepus, luând însa în considerare modul în care Dumnezeu l-a folosit , putem spune ca : “Nu conteaza slabiciunile pe care le avem, pentru ca Hristos ne poate face sa fim tari în ciuda acestora. !
Rug. Draga Doamne Isuse; în ciuda slabiciunilor mele , ajuta-ma sa fiu tare în relatia mea cu Tatal meu care este în ceruri , pentru ca sa pot birui totul în Numele Tau .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Iulie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Adevărata măreţie locuieşte în caracterul omului, nu în abilităţile lui şi nici în poziţia pe care o ocupă.