Meditație 25 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1908-25-iunie]25 Iunie [/url]
„Pe când vâsleau ei, Isus a adormit. Pe lac s-a stârnit un asa vârtej de vânt, ca se umplea corabia cu apa; si erau în primejdie. Au venit la El, L-au desteptat, si au zis: „Învatatorule, Învatatorule, pierim.” Isus S-a sculat, a certat vântul si valuruile înfuriate, cari s-au potolit:si s-a facut liniste. Apoi a zis ucenicilor Sai:”Unde va este credinta?” Plini de spaima si de mirare, ei au zis unii catre altii: „Cine este acesta de porunceste chiar si vânturilor si apei si-L asculta?” Luca 8:23-25
Într-un moment de grea încercare, un bun prieten, ca sa ma încurajeze, mi-a spus: „creionul are 20 de cm, pe când radiera de la capatul lui , numai 2 cm!”
Încercând sa înteleg rostul acestei declaratii, am descoperit ca un creion poate sa scrie mai mult decât radiera din capatul lui poate sa stearga. Acest adevar ne ajuta sa fim plini de optimism în orice împrejurare.
Pentru ca încercarile si problemele de aici, nu pot fi puse alaturi de slava viitoare, trebuie sa privim nu la înaltimea valurilor si puterea vântului, ci la Acela ce poate sa spuna:”taci; fara gura!”
Domnul Isus a fost întotdeauna plin de curaj si a actionat cu îndrazneala, pentru ca El privea nu la situatia prezenta , ci la cea finala. De aceea, când ne vom atinti privirile spre Hristos, ne vom lumina de bucurie si vom vedea realitatea din perspectiva vesniciei.
Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma ca în mijlocul furtunilor vietii, sa privesc cu credinta spre Tine, pentru ca si-n viata mea sa se faca liniste. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Voi însă nu mai sunteţi pământeşti, ci duhovniceşti, dacă Duhul lui Dumnezeu locuieşte în adevăr în voi. Dacă n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui.