Meditație 17 Iunie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1916-17-iunie-4]17 Iunie (4)[/url]
„ Apoi a zis lui Toma: „Adu-ti degetul încoace, si uita-te la mâinile Mele; si adu-ti mâna, si pune-o în coasta Mea; si nu fi necredincios, ci credincios.”Drept raspuns, Toma I-a zis:”Domnul meu si Dumnezeul meu!” Ioan 20:27-28
Ce voi câstiga daca înteleg ca Dumnezeu este preocupat de nevoile si framântarile mele? Si cu ce voi beneficia daca voi ajunge sa cunosc ca viata de aici este doar un preludiu al vesniciei? Acestea sunt întrebari la care fiecare dintre noi am dori sa gasim raspuns. Nu-i asa?
Atunci când mi-am predat viata lui Dumnezeu, n-am înteles imediat care sunt implicatiile acestei hotarâri. Dar când Dumnezeu m-a luat în bratele Sale, în decursul timpului, El mi-a aratat ce înseamna aceasta dedicare. Desi doream sa ajung fermier, sau sa lucrez într-un domeniu al industriei alimentare, fiind constient de existenta vesniciei, am hotarât sa investesc într-un mod mult mai întelept darurile primite, devenind predicator.
Cu toate ca as fi reusit sa ajung un fermier de succes, sau un industrias apreciat, cred ca lumii nu i-ar fi pasat daca în domeniul agricol sau cel alimentar, ar fi fost un lucrator în plus sau în minus.
Predându-ma însa lui Dumnezeu, si dedicându-ma slujirii altora, prin aceasta hotarâre viata mea a avut un impact mult mai mare în aceasta lume, dar si pentru vesnicie.
Desi am avut multe îndoieli si întrebari în viata, fiind dedicat altora, am fost motivat sa nu renunt.
Si ucenicii au avut întrebari, incertitudini si îndoieli, dar toate acestea au încetat, atunci când L-au cunoscut pe Domnul si-au învatat sa slujeasca.
Nu cumva astepti si tu un semn de la Dumnezeu? Cu ce crezi ca s-ar schimba viata ta, daca ai avea la fel ca Toma, privilegiul sa vezi semnul cuielor din mâinile si picioarele Domnului?
Chiar daca nu ti se va împlini aceasta steptare,  fii gata sa-L urmezi pe Hristos  si sa-ti slujesti semenii, pentru ca în acest fel, vei descoperi în ceea ce esti gata sa faci, urme ale lucrarilor mâinilor Sale.
Rug. Doamne Isuse; lumineaza-mi ochii mintii, pentru ca sa pot vedea urmele  lucrarii mâinilor Tale, din viata mea si a celor pe care îi slujesc. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Iunie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
" DE VREI SĂ FII IUBIT, FII VREDNIC DE IUBIRE! "