Meditație 15 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 81
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1918-15-iunie]15 Iunie [/url]
„Atunci le-a deschis mintea, ca sa înteleaga Scripturile. Si Le-a zis: „Asa este scris, si asa trebuia sa patimeasca Hristos, si sa învieze a treia zi dintre cei morti . Si sa se propovaduiasca tuturor neamurilor, în Numele Lui, pocainta si iertarea pacatelor, începând din Ierusalim.” Luca 24:45-47
Domnul Isus a vorbit despre o viata de dincolo de mormânt. A crede ca mai exista o lume si ca ne vom întâlni cu cei dragi ce au murit, într-un trup de slava pe care îl vom primi la înviere, este adevarul central al credintei crestine.
Îmi aduc aminte despre Neil Kennedy, un membru al bisericii în care slujesc, care mi-a spus ca în perioada de sfârsit a vietii lui, a avut un moment în care i-a vorbit Dumnezeu. În acele clipe despre care nu putea spune ca a fost un vis, sau o vedenie, Dumnezeu i-a spus ca înca nu-si terminase lucrarea pe care o avea de împlinit pe pamânt. De aceea înca nu-i timpul când va pleca din lumea aceasta. Va trebui sa se întoarca pe pamânt si sa mearga într-o mica localitate din vecinatatea orasului unde locuia, ca sa predice Evanghelia tuturor locuitorilor de acolo.
Convins de Cuvântul Scripturii si de experienta pe care o traise, din acea zi Neil a început sa creada cu si mai multa tarie în viata de dincolo de mormânt, dar sa si predice Evanghelia, tuturor celor pe care îi întâlnea în localitatea unde a fost trimis.
Si noi trebuie sa credem în acesta realitate. Si mai mult decât atât, trebuie sa ne si pregatim pentru ea.
În Statele Unite, exista o afirmatie binecunoscuta de toti, prin care se spune ca: „Sunt doua lucruri sigure în aceasta lume: „moartea” si „taxele”!
Pentru cei credinciosi, la aceste doua lucruri sigure, se mai adaoga însa si existenta vesniciei si-a lumii de dincolo .
Cei ce nu-L cunosc pe Dumnezeu si nu cred Cuvântul Scripturii, pot sa glumeasca cu privire la moarte, sau sa puna la îndoiala viata de dincolo. Aceasta atitudine însa, nu-i va scuti de trista experienta a confruntarii cu ceea ce de fapt au negat. Pentru cei care asemenea lui Neil, cred în existenta vesniciei si se ptregatesc pentru ea, trecerea în lumea de dincolo va fi o experienta binecuvântata, pentru ca vor primi de fapt, ceea ce au asteptat.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa cred ca Hristos a înviat, si pentru ca El este viu si eu voi învia. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu spune Domnului ce mare e furtuna, ci spune furtunii ce mare e Domnul tău!