Meditație 14 Iunie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1919-14-iunie-4]14 Iunie (4)[/url]
„ A doua zi dimineata , pe când era înca întuneric de tot, Isus S-a sculat, a iesit, si S-a dus într-un loc pustiu si Se ruga acolo. Simon si ceilalti care erau cu El s-au dus sa-L caute; si când L-au gasit, I-au zis:”Toti Te cauta.” El le-a raspuns: „Haidem sa mergem în alta parte, prin târgurile si satele vecine, ca sa propovaduiesc si acolo ; caci pentru aceasta am iesit.” Marcu 1:35-38
Cred ca sunt momente în viata, când trebuie sa ne oprim si sa stabilim care sunt cu adevarat, lucrurile importante. Potrivit versetelor biblice de astazi, aceasta este si ceea ce Domnul Isus a facaut!
A doua zi dimineata, când Simon si ceilalti ucenici s-au trezit din somn, au observat ca Domnul Isus, nu-I de gasit. Cred ca în acele momente, ucenicii s-au îngrijorat de  ce putea sa  I se întâmple Domnului, de aceea au plecat sa-L caute .
Când L-au gasit, ei de fapt L-au întrerupt din timpul de rugaciune, spunându-I :”Doamne de ce zabovesti aici; toti te cauta!”
Fara sa raspunda îngrijorarilor ucenicilor, sau nevoilor celor ce au venit sa-L caute, Domnul Isus le-a zis:”Haidem sa mergem în alta parte, prin târgurile si satele vecine ….!”
Acest raspuns ne arata ca Domnul Isus nu S-a lasat influentat de dorintele si asteptarile multimii. El stia care sunt lucrurile cu adevarat importante si nimic altceva nu L-a împiedicat sa le împlineasca.
Era mult mai usor pentru El sa ramâna într-un singur loc si sa-i învete pe cei ce îl cautau. Dar acesta n-a fost de fapt scopul misiunii Sale. El a venit sa predice Evanghelia si sa vesteasca Împaratia lui Dumnezeu, în multe locuri si pentru toti oamenii.
Care îti sunt prioritatile pe care ai dori sa le împlinesti astazi? Crezi ca ar trebui sa schimbi ceva din ceea ce faci pentru familia ta, serviciul pe care îlîmplinesti, sau modul cum îti cheltui banii?
Cu câtiva ani de zile în urma, împreuna cu toti pastorii din orasul în care slujesc, am mers într-o statiune, pentru o conferinta de câteva zile. Este demn de mentionat acest fapt, pentru ca a aduna împreuna un grup de pastori foarte ocupati în slujire, este un mic miracol.
Ne-am adunat însa la aceasta conferinta, pentru ca toti cei ce am reusit sa ajungem, am facut din aceasta întâlnire, o prioritate a vietii. Fiecare dintre noi am înteles ca este important sa ne ne luam un timp de odihna, de partasie si de înviorare spirituala.
Fixându-ne aceasta prioritate, am ales ceea ce era mai important în acea vreme, fapt care ne-a ajutat sa fim fericiti si împliniti .
Numai când traim aceeasi bucurie, putem spune ca doar atunci când avem prioritati corecte si împlinim lucrurile în ordine, putem trai experiente pe care cei ce se lasa influentati de lucrurile din jur, nu le pot avea.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa îmi fixez o ordine corecta a prioritatilor si sa împlinesc doar lucrurile care sunt cu adevarat importante, pentru ca sa ajung sa împlinesc tot ceea ce mi-ai încredintat, traind bucuria reusitei. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Iunie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ajunge sus, cel care ajută pe altul să urce...