Meditație 03 Iunie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1930-03-iunie-2]03 Iunie (2)[/url]
„Pace fratilor si dragoste împreuna cu credinta, din partea lui Dumnezeu Tatal, si din partea Domnului Isus Hristos! Efeseni 6:23
Russel Dalby, a lucrat în acelasi birou al unei biserici de cand s-a angajat si pana a iesit la pensie. În fiecare zi se întalnea cu aceiasi oameni si cu aceleasi responsabilitati de serviciu . În tot acest timp slujba sa putea sa devina o rutina , iar atmosfera vietii lui sa ajunga monotona. Pentru el însa fiecare zi aducea ceva nou. Deoarece a hotarat sa fie mai aproape de colegii sai, a început sa le urmareasca viata în detaliu, notând zilele lor de nastere sau pe cele în care aniversau ocazii deosebite.
Cunoscând aceste detalii, el folosea aceste ocazii pentru a crea un eveniment asupra caruia erau concentrati întreaga zi. În acelasi fel el a notat problemele pe care le avea fiecare dintre colegii lui si a început sa-i ajute încurajandu-i si rugandu-se pentru ei. De aceea la începutul fiecarei zile, ei aveau o problema pentru care se rugau împreuna.
Aceste preocupari au facut ca atmosfera biroului sa fie calda si plina de armonie. Fiecare dorea sa vina la servici cu o mare bucurie. Cand Russel pleca în concediu sau cand a fost internat pentru cateva saptamîni, ardea de nerabdare sa se întoarca la servici, pentru ca traia cea mai mare bucurie cand îi vedea pe colegii lui asteptandu-l.
Pentru Russel, cea mai mare problema a fost ziua pensionarii. Daca multi asteapta ziua pensionarii pentru a scapa de servici si de colegii care au ajuns sa le fie povara, pentru Russel ziua pensionarii a fost cea mai grea zi din viata. Toti colegii l-au înconjurat cu dragoste, l-au sarbatorit si i-au multumit pentru ca le-a facut zilele de servici sa fie placute, iar timpul petrecut împreuna o adevarata încântare.
Si acum dupa multi ani de pensie, Russell îsi mai aminteste zilele de nastere ale colegilor sai si se roaga pentru problemele lor. Russel este exemplul unui om a lui Dumnezeu care a stiut sa faca diferenta, pentru ca i-a privit pe colegii sai cu alti ochi! Pentru colegii cu care lucrezi, esti o povara de care ei ar dori sa scape, sau o binecuvântare pe care si-ar dori sa n-o piarda?



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot schimba atmosfera locului în care m-ai asezat, ajutandu-i pe cei din jurul meu sa traiasca în pace si armonie. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Iunie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Sufletul nostru nădăjduiește în Domnul; El este Ajutorul și Scutul nostru. ( Psalmii 33:20 )