Meditație 31 Mai (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 76
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1933-31-mai-4]31 Mai (4)[/url]
„Doamne daca am capatat trecere înaintea Ta, Te rog sa mergi în mijlocul nostru, Doamne; poporul acesta este în adevar un popor încapatanat; dar iarta-ne faradelegile si pacatele noastre, si ia-ne în stapanirea Ta” Exod 34:9
Odata cineva a vizitat un targ de animale. Chiar la intrare, el a vazut pe cineva ce avea un cal foarte frumos si bine înseuat. Vizitatorul l-a întrebat: „este un cal pentru calarie?” ” Nu domnule; a raspuns proprietarul calului! Atunci este un cal pentru carausie; a întrebat omul? Nu; a raspuns celalalt. A fost înhamat odata la o trasura, dar a alergat pana a facut-o bucati!
Bine; dar pentru ce este bun? De ce este aici? Raspunsul a fost foarte sec: „Figuratie, domnule, figuratie! Oamenii vin si îsi fac poze cu el. Uite ce bine arata în poza!”
Când am vizitat o biserica, am vazut oameni bine îmbracati ce veneau la serviciul de dimineata. Fiind foarte entuziasmat de o asa multime, l-am întrebat pe predicator: Acesti oameni sunt cei ce lucreaza în biserica? Nu; a raspuns el cu tristete! Merg ei la bolnavi? Îi slujesc pe saraci? Niciodata; a fost raspunsul pastorului! Iata aplicatia situatiei întalnita în targ! ,,Figuratie; numai figuratie!”
Pentru ca sunt momente în viata noastra când nici noi nu împlinim slujirile ce ne-au fost încredintate, lucrarea lui Dumnezeu este întârziata. Pentru a nu fi doar o frumoasa figuratie, trebuie sa punem în slujba lui Dumnezeu darurile cu care am fost înzestrati, lucrând cu credinciosie.
Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa împlinesc tot ceea ce mi-ai încredintat, pentru ca toti cei cu care ma întâlnesc sa cunoasca prin slujirea mea, maretia dragostei Tale. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 31 Mai (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )