Meditație 28 Mai (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1936-28-mai-4]28 Mai (4)[/url]
“…viata a fost aratata, si noi am vazut-o, si marturisim despre ea, si va vestim viata vesnica, viata care era la Tatal, si care ne-a fost aratata; deci, ce am vazut si am auzit, aceea va vestim si voua, ca si voi sa aveti partasie cu noi. Si partasia noastra este cu Tatal si cu Fiul Sau, Isus Hristos.” I Ioan 1:2-3
Cînd am fost în liceu, m-am simtit îndemnat sa citesc Biblia din scoarta în scoarta. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit sa-mi împlinesc aceasta dorinta în trei ani de zile. Una dintre marile binecuvîntari de care am beneficiat citind întreaga Biblie, a fost faptul ca am înteles planul lui Dumnezeu pentru întreaga creatie.
Dorinta suprema a lui Dumnezeu asa cum o arata Biblia, este sa comunice cu noi oamenii. Înainte de caderea în pacat, Dumnezeu avea o întîlnire cu omul în fiecare dimineata. Dupa ce omul a pacatuit, tot Dumnezeu a luat initiativa pentru a reface aceasta relatie rupta.
El ne-a iubit asa de mult încît a venit sa ne caute acolo unde ne-am ratacit. S-a apropiat de noi prin Hristos, care a murit în locul nostru , pentru ca sa nu mai suportam o condamnare si o separare eterna. Pentru ca în dragostea Sa, Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, de aceea în locul pedepsei, El ne ofera iertarea si binecuvantarea de-a intra iarasi în prezenta Sa.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti  ultumesc ca doresti sa fiu în partasie cu Tine. Ajuta-ma sa renunt la tot ceea ce ma tine departe de fata Ta si sa traiesc ca în prezenta Ta. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Mai (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit.