Meditație 09 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 138
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1955-09-mai-2]09 Mai (2)[/url]
„ Domnul este de partea mea, nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?” Psalmul118:6
În ziua în care George Harries, urma sa aiba o operatie foarte dificila, sotia sa Sue, a marturisit unei prietene ca îi este frica de tot ceea ce poate sa i se întâmple.
Dupa ce a ascultat-o, prietena acesteia i-a zâmbit si i-a zis: „Stii de câte ori este mentionat în Scriptura”sa nu te temi”, sau „sa nu-ti fie frica ?” În loc sa dea un raspuns, Sue a ridicat usor umerii si si-a clatinat capul, ca si cum ar fi ajuns într-o si mai mare nedumerire.
De 365 de ori; a continuat atunci prietena sa. Este un numar interesant nu-i asa? Un cuvânt de încurajare pentru fiecare zi a anului!
Este oare o coincidenta aceasta potrivire? Cu siguranta Nu! Dumnezeu a dorit sa auzim în fiecare zi a anului aceeasi asigurare, spunându-ne mereu si mereu: „Nu va temeti!”
Acestea au fost si cuvintele cu care Domnul Isus i-a întâmpinat în repetate rânduri pe uceniciii Sai dupa înviere. Aratându-le mâinile si picioarele Sale, Domnul Isus , a dorit ca ucenicii Lui sa ajunga ferm convinsi ca El este viu. A biruit moartea si puterea întunericului, de aceea ei nu trebuie sa mai aiba nici un motiv de teama.
Daca sunt lucruri în viata ta care îti mai provoaca îngrijorare si teama, Sfânta Scriptura are si pentru tine în acesta zi, aceeasi încurajare:  “Nu te teme!”
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu ma tem de nimic, si sa ma încred deplin în Tine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăție. ( 1 Timotei 4:12 )