Meditație 05 Mai

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1959-05-mai]05 Mai [/url]
„Pe orice mladita, care este în Mine si n-aduce roada, El o taie ; si pe orice mladita care aduce roada, o curateste, ca sa aduca si mai multa roada.” Ioan 15:2
Domnul Isus a spus: „Eu sunt adevarata vita, iar Tatal meu este vierul. Pe orice mladita care nu aduce roada El o taie, dar pe orice mladita care este În Mine si aduce roada, El o curata ca sa aduca si mai multa roada”.
Sa aducem multa roada; este chemarea pe care Dumnezeu ne-a adresat-o fiecaruia dintre noi.
Dupa ce ne-a mîntuit, Dumnezeu nu ne-a lasat în mijlocul acestei lumi numai ca sa ne întîlnim si sa ne simtim bine împreuna. El ne-a asezat în mijlocul comunitatii în care traim, pentru a fi roditori!
La ce este buna o vie fara struguri, sau un smochin fara smochine? Mladitele neroditoare ale vitei, sunt taiate; iar dupa ce s-au usucat, au fost aruncate în foc.
Si smochinul fara roada a fost condamnat: „Taiati-l; la ce sa mai cuprinda locul degeaba”, a fost hotarîrea stapînului! Ce alta provovcare mai asteptam pentru a fi roditori? Soarta celor fara roada este pecetluita, iar judecata este foarte severa!
Care sunt roadele spirituale ale vietii tale? Sunt acestea placute lui Dumnezeu; sau te afli deja în momentul în care vierul a rostit deja asupra vietii tale, sentinta finala?
Rugaciune: Doamne Isuse; fa ca viata mea sa aba izvoarele si radacinile în Tine, pentru ca sa pot aduce astfel multa roada. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Mai | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )