Meditație 22 Aprilie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 123
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1972-22-aprilie-4]22 Aprilie (4)[/url]
„ Omula acela i-a zis: „cum îti este numele”? „Iacov”, a raspuns el. Apoi i-a zis: „Numele tau nu va mai fi Iacov, ci te vei chema Israel (Cel ce lupta cu Dumnezeu); caci ai luptat cu Dumnezeu si cu oamenii si ai fost biruitor. Iacov l-a întrebat:”Spune-mi , te rog,Numele Tau”. El a raspuns: „Pentru ce Îmi ceri numele ?” Si l-a binecuvântat acolo.” Geneza 32:27-29
În aceasta saptamâna am citit o întâmplare deosebita, despre un copil numit Johnny, care era foarte neastâmparat. La primul lui zbor cu avionul, acesta si-a dat jos centura de siguranta, chiar înainte de a i se fi permis, s-a ridicat în picioare si a apasat pe toate butoanele pe care le-a vazut prin cabina avionului.
Dupa aceea a început sa alerge pe culuarele avionului, ascunzându-se dupa fiecare scaun si parapet. Nu dupa multa vreme însa, în alergare , acesta s-a izbit într-o stewardesa care tocmai turna cafeaua pentru un pasager.
Stropita de cafea, în loc de reprosuri, stewardesa a mers la copil, l-a prins de umeri si cu cea mai aleasa gingasie i-a zis : „ Johnny; de ce nu mergi afara sa te joci”?
Micutul Johnny, n-ar fi putut merge afara sa se joace în acele momente, chiar daca si-ar fi dorit aceasta, pentru ca nu putea sa paraseasca avionul.
Nici Iacov din povestirea biblica a versetelor de astazi, nu avea cum sa fuga din prezenta lui Dumnezeu. A trebuit sa lupte pâna dimineata, chiar daca schiopata.
Nu-i asa ca si tu ai ajuns uneori prins de împrejurarile vietii, in  situatii din care nu mai aveai cum sa scapi ? În astfel de împrejurari, Iacov n-a renuntat, ci a continuat lupta pâna la sfârsit. Luptând pâna la capat, el a fost binecuvântat.
Când IL vei face pe Dumnezeu centrul vietii tale si vei lupta pâna la capat dupa voia lui Dumnezeu, vei avea parte de acelasi dar.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma ca tot ceea ce fac sa fie doar pentru Tine si gloria Ta, pentru ca la sfârsit sa pot primi binecuvântarea. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Aprilie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu privi la forța cotropitoare a întunericului din jurul tău; privește la Isus, și întristarea ta va fi preschimbată în bucurie!