Meditație 13 Aprilie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 110
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1980-13-aprilie-4]13 Aprilie (4)[/url]
„ Drept raspuns, Toma i-a zis: „ Domnul meu si Dumnezeul meu”! Ioan 20:28
Sotia lui Billy Graham, a povestit despre un tânar a carui viata ar putea sa se asemene cu cea a ucenicului Toma.
Cu câtiva ani de zile în urma, în una dintre campaniile pe care Billy Graham le-a avut, acest tânar si-a prezentat marturia personala, spunând ca în copilarie, parintii sai l-au silit deseori sa urmareasca la televizor, campaniile de evanghelizare organizate de echipa lui Billy Graham.
Urmarind aceste campanii de evanghelizare, acest tânar a marturisit ca l-a auzit de multe ori pe Billy Graham, spunând ca asteapta ca sute dintre cei prezenti sa vina în fata si sa-L primeasca pe Hristos. Desi putea sa vada cum din toate zonele stadioanelor, sute de oameni ieseau în fata, si marturisindu-si pacatele se hotarau pentru Hristos, tânarul îsi zicea totdeauna, ca totul este o regizare.
Într-o zi , a ajuns însa sa traiasca aceasta experienta pe viu, pentru ca a participat la o astfel de campanie de evanghelizare, mergând pe stadion. La sfârsitul predicii, a observat cum din toate sectoarele stadionului, multi oameni au iesit în fata plângând si marturisindu-si pacatele, fara sa-i fi îndemnat nimeni. Cu toate acestea, el tot n-a putut sa creada, de aceea s-a ridicat si a plecat acasa, având aceleasi nedumeriri.
Dorind însa sa fie ferm convins de misterul pe care nu-l putea întelege, a mers pe stadion si în a doua seara. În acea întâlnire însa, Cuvântul lui Dumnezeu i-a rascolit fiinta. De aceea în timpul apelului, convins de puterea Duhului Sfânt, el însusi s-a ridicat si s-a numarat printre cei ce au iesit în fata, marturisind ca Dumnezeu i-a schimbat viata.
În acele momente, s-a convins în mod personal ca învierea nu-i o fictiune, ci o experienta reala, pe care orice om o poate trai prin credinta. Dupa acest moment al convertirii, acest tânar a urmat cursurile unui Colegiu Biblic si-a ajuns sa lucreze în echipa de misiune a lui Billy Graham, marturisind tuturor ca aceasta echipa nu regizeaza evenimentele de evanghelizare, ci Dumnezeu schimba cu adevarat viata celor ce cred si-L primesc pe Hristos.
Nu-i nimic neobisnuit daca si noi avem îndoieli. Dumnezeu ne primeste asa cum suntem. Toma n-a fost respins fiindca înca n-a ajuns sa creada si avea pareri deosebite fata de toti ceilalti ucenici. Prezentându-i-se personal, Domnul Isus, l-a ajutat sa depaseasca îndoielile si sa ajunga la o credinta deplina.
Fii gata sa primesti Cuvântul lui Dumnezeu si prin credinta sa-L inviti pe cel înviat, în inima ta, si vei trai aceeasi experienta.



Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta  necredintei mele si deschide-mi ochii inimii pentru ca prin credinta sa pot întelege adevarul Invierii Tale. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Aprilie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Pune-ți nădejea în Domnul, Israele, de acum și până în veac! ( Psalmii 131:3 )