Meditație 29 Martie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1994-29-martie-4]29 Martie (4)[/url]
„ Am fost rastignit împreuna cu Hristos, si traiesc …. dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste în mine. Si viata pe care o traiesc acum în trup, o traiesc în credinta în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit si S-a dat pe Sine Insusi pentru mine”. Galateni 2:20
În viata, traiesc succesul, doar cei ce au învatat sa-si poarte crucea în fiecare zi si Il urmeaza pe Hristos. Înainte de a ne lua crucea, trebuie însa sa ne lepadam de noi însine . Aceasta înseamna a spune: „fac cutare sau cutare lucru, nu pentru mine, ci pentru Dumnezeu si Împaratiea Sa!
Ca sa explice ce înseamna a te goli de tine însuti si a te umple de voia lui Dumnezeu, cineva a facut urmatoarea comparatie: Daca avem doua pahare, unul mai mare plin cu ulei, reprezentând voia lui Dumnezeu si unul mai mic plin cu apa, reprezentând vointa noastra, oricât am încerca, nu vom reusi niciodata sa turnam uleiul în paharul cu apa, pentru ca paharul nostru este plin, iar uleiul nu se amesteca cu apa.
Pentru ca si paharul nostru sa ajunga plinde voia lui Dumnezeu, trebuie mai întâi sa golim apa, si sa acceptam apoi uleiul care sa ne umple viata.
De ce este plina viata Ta? De apa vointei tale, sau de uleiul voiei lui Dumnezeu?
A fost o vreme când apostolul Pavel a fost plin de el însusi. Dar a avut un moment al golirii de sine, când pe drumul Damascului L-a întâlnit pe Hristos. Din acel moment marturisirea lui a fost: „ traiesc; dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste în mine!” Ai trait acesta experienta?
Rugaciune; Doamne Dumnezeule; pentru ca sa-mi pot purta crucea în fiecare zi, umple si viata mea de puterea si prezenta Duhului Tau. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 29 Martie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine! Căci în Tine mi se încrede sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scăpare, până vor trece nenorocirile. ( Psalmii 57:1 )