Meditație 13 Martie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 86
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2009-13-martie-4]13 Martie (4)[/url]
„ Bucurati-va cu cei ce se bucura; plangeti cu cei ce plâng. Aveti aceleasi simtaminte unii fata de altii. Nu umblati dupa lucrurile înalte, ci ramâneti la cele smerite.” Romani 12:15-16
Un student a povestit o întâmplare care i-a marcat viata, chiar din copilarie. Un asociat de afaceri al tatalui sau a trecut din viata pe neasteptate, fara ca medicii sa fi gasit o explicatie plauzibila pentru cauza mortii sale. Participând împreuna cu tatal sau la serviciile funerare, acesta a observat o situatie neobisnuita: sotia si copiii celui decedat, erau înconjurati de clerici, medici si psihiatri, care  încercau sa-i mângaie si sa-i linisteasca în acele momente de despartire.
Toti acestia au folosit cele mai potrivite cuvinte pentru a-i încuraja, dar nicunul dintre ei n-a reusit sa aduca vreo schimbare. Plângând în hohote, vaduva spunea mereu si mereu: „aveti cu totii dreptate, dar nimeni nu ne poate opri  sa nu mai plângem!”
În acele momente însa, a venit langa  sicriu un apropiat al familiei, un batrân de aproape 80 de ani. Pentru ca acesta emigrase din Rusia si nu stia carte, când a ajuns lânga sicriu, n-a spus nici un cuvânt. Cuprins însa de durerea acelor momente, acesta a început sa plânga foarte tare, împartasind astfel cu toti cei încercati, durerea despartirii.
Dupa numai cîteva clipe, batrânul si-a sters lacrimile, dar împreuna cu el si acea vaduva s-a oprit deodata din plâns. Aceasta s-a întors spre batrân, la îmbratisat si i-a spus: „Multumesc asa de mult pentru  dragostea ta. Acesta a fost mesajul pe care l-am asteptat!”
Desi acel om analfabet nu rostise nici un cuvânt, în acele momente de durere, a stiut sa vorbeasca limba dragostei, prin care a transmis cel mai puternic mesaj de compasiune si încurajare, reusind în acest fel sa deschida portile unei inimi îndurerate, cu o cheie pe care clericii, medicii si psihiatri n-o detineau.
Dumnezeu are nevoie si astazi de oameni care sa vorbeasca  aceeasi limba. Te numeri printre acestia?
Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca a fost o vreme în viata mea când am înteles mesajul dragostei Tale si am avut parte de mângaierea Ta. Pentru  ca si altii sa aiba parte de aceeasi binecuvântare, ajuta-ma sa pot vorbi limba dragostei. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Martie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Toate lucrările Tale Te vor lăuda, Doamne! Și credincioșii Tăi Te vor binecuvânta. ( Psalmii 145:10 )