Meditație 23 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 128
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2020-23-februarie]23 Februarie [/url]
„ Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti prin înnoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui  Dumnezeu: cea buna, placuta si desavârsita.” Romani 12:2
Un israelian numit Mussa Zoabi, pretinde ca este persoana cea mai în vârsta din lume, care înca mai este în viata. El spune ca are 160 de ani. Guinness Book nu ia însa în considerare spusele lui si nici nu-i va recunoaste aceasta vârsta, pentru ca el nu poate dovedi ziua si anul nasterii.
Numarul anilor pretinsi de el , este mai mare decât cel al timpului de când sistemul Guinness Book, a început sa înregistreze performantele extreme. Auzind declaratiile lui Zoabi, gasim însa un lucru deosebit care merita sa fie subliniat. De fiecare data când este întrebat despre secretul longevitatii sale, el raspunde ca a ajuns acesta vârsta, pentru ca în fiecare zi bea o cana cu unt topit, sau o cana cu ulei de masline!
Nu stiu daca obiceiul lui Zoabi, vi se potriveste pentru o dieta pe care ati dori sa o tineti!?
Dietele sunt uneori foarte ciudate si aproape ca fiecare are dieta lui, pe care o recomanda. Sunt unii care afirma ca dieta pe care ei o pastreaza, te poate vindeca de cancer. Altii promit ca folosind alimentele pe care ei le propun, poti slabi. Sunt însa si retete care promit vitalitate si întinerire. Am auzit despre un danez, care a afirmat ca a descoperit ca se poate ajunge sa ai forta si energie fizica, folosind mâncarea cailor:”tarâte si ovaz!”
Desi aceasta reteta pare foarte ciudata, ceea ce este însa foarte interesant, este faptul ca foarte multi tineri au si probat recomandarile sale.
Nu-i asa ca pentru a ajunge ceea ce ne dorim, suntem gata sa împlinim chiar si lucruri ciudate? Pentru a trai mai mult si pentru a arata mai bine, depunem orice sacrificiu. Ce facem însa pentru a creste, a avea vitalitate spirituala si-a dobândi viata vesnica? Care este reteta spirituala pe care ti-ai propus-o, pentru a avea aceasta reusita?
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca Tu Te uiti la inima si la felul cum arat pe dinauntru, ajuta-ma sa ma hranesc doar cu hrana spirituala a Cuvântului Tau, pentru a fi frumos înaintea Ta. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute!