Meditație 22 Februarie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 124
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2021-22-februarie-4]22 Februarie (4)[/url]
„ Si voi ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfânta, si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Hristos. I Petru 2:5
O tânara de 18 ani, a trait marea bucurie de a trece examenul de circulatie , primind permisul de conducere. Dupa ce a primit permisul, ea se considera deja o buna soferita.
Pentru ca numai dupa câteva zile, urma sa mearga împreuna cu familia ei pentru vacanta într-o statiune, proaspata soferita i-a cerut mamei permisiunea sa spele masina si s-o pregateasca pentru drum.
Acesta era o buna intentie, dar tânara voia sa foloseasca aceasta ocazie, doar pentru a conduce masina. Dupa multe insistente, mama i-a dat cheile masinii si-a atentionat-o sa fie foarte atenta, ca nu cumva sa fie cineva în spatele masinii atunci când va da înapoi.
Dupa ce a primit cheile, tânara a deschis usa garajului care era destul de strâmta pentru dimensiunile masinii, a urcat în masina si-a pornit motorul. Dupa aceia si-a pus piciorul pe frâna si-a dus maneta de viteze în marsarier. În acele momente si-a adus aminte de ce i-a spus mama si si-a întors capul sa vada daca nu este cineva în spatele masinii.
Când însa si-a întors capul, a tras putin si de volan, de aceia când a ridicat piciorul de pe frâna si-a accelerat motorul, cu partea din stânga fata , a lovit stâlpul din stânga de la usa garajului.
Zgomotul care s-a produs i-a adunat imediat pe toti cei din casa, care au ramas fara cuvinte, vazând isprava reusita de cea care se credea o buna soferita. În acele momente, tânara a coborât din masina si foarte rusinata a început sa spuna plângând: „îmi pare rau!” ; „îmi pare rau!” . Nu mai merg în vacanta!
Si noi atunci când gresim, ne simtim datori sa platim o amenda. Nu-i asa? Gânditi-va însa ce amenda ar trebui sa platim atunci când luîndu-ne viata în propriile mâini, ne-am facut-o tandari, în confruntarea cu  provocarile lumii. Desi plata pacatului este moartea, Dumnezeu este gata sa ne ierte si sa ne mai acorde o sansa, pentru ca a platit întregul pret pentru noi, prin Fiul Sau.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca nu-mi faci dupa pacatele savârsite si nu ma pedepsesti potrivit cu faradelegile mele, ajuta-ma sa fiu atent la cursele vietii, pentru ca sa pot umbla în voia Ta si sa nu comit accidente spirituale. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Februarie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!