Meditație 19 Februarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2024-19-februarie-3]19 Februarie (3)[/url]
„ Sa ne uitam tinta la Capetenia si desavârsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusa înainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sade la dreapta scaunului de domnie a lui Dumnezeu.” Evrei 12:2
Într-un numar recent al vestitului cotidian crestin „Christianity Today”,  a fost remarcata viata si slujirea lui Bill Bright. Acesta este fondatorul organizatiei crestine „Campus Cruside”. El a ajuns sa fie foarte cunoscut, datorita misiunii sale împlinite în fosta Uniune Sovietica, unde a organizat prezentarea filmului „Isus din Nazaret” la milioane de oameni.
În urma însa cu câteva luni, Parlamentul din Rusia, a luat o hotarâre care ar putea afecta foarte mult aceasta slujire. Acesta a votat ca numai denominatiile majoritare care au primit recunoasterea statului , mai pot preda religia în locuri publice.
Împreuna cu prezentarea filmului, Bill Bright, a promovat însa si o metoda de evanghelizare cunoscuta sub numirea de „ Cele patru legi spirituale!” În aceasta brosura, el a folosit imaginea unui cerc în mijlocul caruia a desenat un scaun. Acest cerc ne reprezinta pe noi însine, care asezându-ne pe acest tron, încercam sa ne conducem singuri viata.
Pentru a avea însa reusita, el a aratat ca trebuie sa coborâm de pe tronul vietii noastre si sa-L lasam pe Hristos sa domneasca.
Acesta este cel mai important scaun din casa. În cazul tau, cine este cel care îl ocupa? Tu sau Hristos?



Rugaciune: Doamne Isuse; iarta-ma ca de multe ori am ocupat locul pe care numai Tu îl meriti. De aceea Te rog sa stapânesti si în viata mea, ocupând cel mai bun scaun din casa. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Februarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
A greși e omenesc, a ierta-i dumnezeiesc!