Meditație 17 Februarie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 109
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2026-17-februarie-4]17 Februarie (4)[/url]
„ Domnul a fost cu Iosif, asa ca toate îi mergeau bine; el locuia în casa stapânului sau egipteanul .”Geneza 39:2
Fostul antrenor al echipei de baschet din Carolina de Nord, a scris o carte ce avea titlul: ”Cel mai bun scaun din casa”. S-ar putea sa credem ca el a ales acest titlu pentru ca în postura sa de antrenor, avea autoritate deplina asupra jocului si a jucatorilor.
Foarte multi se lupta pentru a câstiga o pozitie de autoritate zicându-si: „daca voi ajunge cutare, sau cutare pozitie, atunci voi reusi!”
În realitate însa, a sta în cel mai bun scaun din casa pentru acest antrenor, a însemnat oportunitatea de a-i ajuta pe altii sa ajunga mari vedete sportive. El a înteles ca cu cât îsi va împlini mai bine slujba de antrenor, cu atât mai mult atentia celorlalti va fi mai mult îndreptata nu spre el, ci spre jucatorii care i-a promovat.
Responsabilitatea unui antrenor nu-i numai sa ocupe o pozitie la o echipa mare, ci sa promoveze jucatori valorosi!
O credincioasa devotata lui Dumnezeu, a fost întrebata: „Care-i secretul vietii tale, de ai ajuns sa influentezi asa de multi oameni? „ Raspunzând acestei întrebari, ea a marturisit ca atunci când Hristos este centrul vietii tale, nu-i nevoie sa mai aplici nici un secret pentru a-i atrage pe oameni, pentru ca ei însisi vor veni sa te caute.
Amintiti-va de Iosif. El a facut din Dumnezeu centrul vietii sale, de aceea a fost însotit de binecuvântarea lui Dumnezeu în orice vreme si-a ocupat totdeauna locul cel mai bun din casa, indiferent daca era în familia lui Potifar, în temnita sau în fruntea Egiptului.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai oferit cinstea de a fi Copilul Tau, ajuta-ma sa umblu în voia Ta, pentru ca sa pot ocupa locul pe care mi L-ai pregatit. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Februarie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Primește în inimă doar ceea ce vine dintr-o inimă!