Meditație 10 Februarie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 141
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2033-10-februarie-4]10 Februarie (4)[/url]
„ Un raspuns bun este ca un sarut pe buze .” Proverbe 24:26
Un sondaj publicat într-un ziar din SUA, a aratat ca majoritatea celor  intervievati si-au dorit ca cea mai importanta calitate a prietenului cel  mai apropiat sa fie „onestitatea”! Aceasta calitate a obtinut un scor aproape dublu fata de alte calitati  precum: a fi în stare sa-si împartaseasca planurile, sau a avea un anume  simt al humorului.
Gânditi-va cât de greu este sa ai un prieten, un copil, un parinte, un  sot, sau o sotie , în care sa nu poti avea încredere.
Daca as mai fi tânar si ar trebui sa aleg un partener pentru casatorie,  primul lucru pe care l-as urmari la aceasta persoana ar fi integritatea.  Poate el sau ea sa fie demn de încredere? Cel mai puternic argument pentru  aceasta virtute, este dovedit atunci când cei doi tineri pot sa spuna nu  sexului înainte de casatorie. Daca un tânar poate birui aceasta ispita,  atunci el si ea pot birui oricare alta ispita care le-ar afecta viata,  dovedind ca sunt oameni integri si de caracter.
Când ne înselam parintii, prietenii , sotul sau sotia, nu numai ca-i ranim  pe cei pe care-i iubim, dar Il întristam si pe Dumnezeul care ne-a creat.
Rugaciune:  Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu un om de caracter, traind în onestitate  si integritate, pentru ca sa nu-i ranesc pe cei iubiti si sa ma aseman Tie.  Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Februarie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în orice primejdie cu orice risc, ci a fi hotărât întotdeauna de a fi de partea adevărului.