Meditație 09 Februarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 127
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2034-09-februarie-3]09 Februarie (3)[/url]
„ Daca fratele tau a pacatuit împotriva ta, du-te si mustra-l între tine  si el singur. Daca te asculta, ai câstigat pe fratele tau.” Matei 18:15
Pentru a ne pastra sanatatea fizica si psihica, doctorii ne recomanda sa  nu ne lasam stapâniti de mânie, amaraciune si resentimente.
John Lewis, liderul unui partid de opozitie din SUA, si-a manifestat  totdeauna public, nemultumirea si mânia lui pentru deciziile pe care le lua  presedintele Roosevelt, si a trait 81 de ani. Presedintele Roosevelt, care  i-a suportat ofensele pastrând în inima sa mânia si amaraciunea, a trait  însa numai 63 de ani.
Daca vom sti sa ne rezolvam problemele care ne cauzeaza amaraciunea  sufletului, vom trai mai mult si vom avea o viata mai sanatoasa.
Domnul Isus ne învata sa rezolvam acesta stare de conflict spunându-ne sa  mergem la cel care ne-a gresit pentru a discuta între patru ochi lucrurile  care ne-au afectat. A proceda în acest fel, nu numai ca avem grija de  sanatatea noastra, dar îl si câstigam pe cel ce ne-a gresit, stabilind  relatii corecte.
În timpul discutiei cu persoana care ne-a gresit, nu trebuie însa sa  readucem în atentie detaliile situatiei care a provocat mânia, ci mai  degraba trebuie sa fim concentrati în a darâma zidurile de separare care au  afectat relatiile.
Într-un numar al revistei „Leadership” a fost prezentata o caricatura în  care era prezentat un pastor care asculta la biroul sau pe doi membri ai  bisericii, care se manifestau cu o deosebita furie si rautate.  Observându-le atitudinea, pastorul i-a chemat la rugaciune spunându-le:  „cred ca în aceasta situatie, niciunul dintre voi nu se va supara daca ma voi  ruga cu ochii deschisi”!
Sunt situatii în care este cu adevarat periculos sa închidem ochii, de  aceia înainte de a ne ruga trebuie sa rezolvam orice stare de conflict,  pentru ca biruind mânia sa gasim acea pace care ne va asigura sanatatea si  partasia cu semenii.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot rezolva orice stare de conflict si  sa nu las ca mânia si amaraciunea sa-mi stapânesca viata, pentru ca sa pot  gasi adevarata pace în Tine. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Februarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, și stă la adăpost. ( Proverbele 18:10 )