Meditație 07 Februarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 140
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2036-07-februarie-2]07 Februarie (2)[/url]
„ Va mai spun iarasi, ca, daca doi dintre voi se învoiesc pe pamânt sa  ceara un lucru oarecare, le va fi dat de Tatal Meu care este în ceruri.”  Matei 18:19
Pot birui mai usor problemele si încercarile vietii doar cei ce traiesc si  actioneaza în unitate. Nici biserica nu poate fi eficienta în slujire daca  nu experimenteaza aceeasi binecuvântare . De aceea chemarea lui Dumnezeu  pentru toti cei credinciosi este sa formeze un singur trup.
Henry Kissinger, al carui nume adevarat era Heinz, s-a nascut si a crescut  în Bavaria, într-o familie de evrei. El a avut o înzestrare speciala care a  fost evidenta chiar din copilarie. Din cauza unor neintelegeri, într-o zi  unul dintre vecinii lui l-a provocat la bataie. În loc sa lupte, Henry a  început o discutie cu adversarul sau caruia i-a explicat întrega situatie  folosind toate argumentele pro si contra, încât acesta a renuntat la lupta.
Dupa acest incident, cei doi copii rivali altadata, au ajuns cei mai buni  prieteni.
Acest dar al împacarii a fost însa mult mai evident atunci când Henry s-a  mutat împreuna cu familia lui în Statele Unite, unde a devenit unul dintre  cei mai mari negociatori americani, care a adus pacea în multe zone de  conflict ale lumii. Abilitatea lui a facut ca în multe situatii, Statele  Unite sa stabileasca pacea , fara a mai folosi forta armelor.
Pentru ca unitatea nu poate exista fara împacare si învoire, fiecare dintre  noi suntem chemati sa fim facatori de pace. Potrivit versetului biblic de  astazi, Insusi Domnul Isus a spus ca daca doi se învoiesc pe pamânt sa  ceara un lucru, rugaciunea lor va fi ascultata, iar Tatal Sau care este  în ceruri, le va da ceea ce au cerut.
Numai atunci când am ajuns la aceasta învoire si ne-am pus de acord  asupra acestui  singur lucru, avem asigurarea ca vom primi ceea ce  cerem.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca raspunzi rugaciunilor exprimate în  unitate, ajuta-ma sa ma învoiesc cu cei din jurul meu, pentru a-ti cere un  singur lucru. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Februarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri. ( Iacov 1:22 )