Meditație 25 Ianuarie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 157
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2049-25-ianuarie-4]25 Ianuarie (4)[/url]
„ Roada Duhului, dimpotriva este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Galateni 5:22-23
Ati întîlnit vreodata pe cineva care sa aiba atitudini ciudate? Oameni care oridecîteori exprima o parere, sa fie totdeuna pe dos? Daca într-o vreme de iarna cineva anunta ca trebuie sa se faca mai mult foc în biserica, acesta persoana sa reactioneaze spunînd: „nu se poate o asa risipa; pentru ca si asa vara este prea cald!”
Desi nu prezinta nici o motivatie logica, acestui tip de oameni le place sa fie totdeauna împotriva. Acesti oameni ar fi gata sa rescrie psalmul 23, care dupa viziunea lor ar putea fi :”paharul meu este plin de da peste el; ce pierdere!”
Senatorul Sam Ervin, a vorbit despre un om din statul sau care nu era de acord cu nimic si cu nimeni. Totdeauna sustinea altceva si era de o alta parere. Cînd acesta a aflat ca cei din senat nu-i iau în considerare pozitia, a facut de mai multe ori greva foamei. Iar cînd a observat ca nici în felul acesta nu-l baga nimeni în seama, a trecut la amenintari si acuzatii violente.
Acesti oameni sunt nemultumiti de ceea ce li se întîmpla, nu datorita experientelor prin care ei trec, ci pentru ca au o profunda frustrare launtrica.. Fii atent la atitudinile tale, pentru ca din prisosul inimii, vorbeste gura!
Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa-i pot iubi pe toti cei din jurul meu, stiind ca si Tu te-ai îndurat de mine.Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Ianuarie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ia aminte, Dumnezeule, la rugăciunea mea, și nu Te ascunde de cererile mele! ( Psalmii 55:1 )