Meditație 25 Decembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 162
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2080-25-decembrie-4]25 Decembrie (4)[/url]
„ Astazi în cetatea lui David, vi s-a nascut un Mântuitor, care este Hristos Domnul. Iata semnul, dupa care Il veti cunoaste: veti gasi un prunc înfasat în scutece si culcat într-o iesle.” Si deodata, împreuna cu îngerul s-a unit o multime de oaste cereasca, laudând pe Dumnezeu, si zicând: „Slava lui Dumnezeu în locurile prea înalte, si pace pe pamânt între oamenii placuti Lui”. Luca 2:11-14
O mama a luat-o pe fiica ei de numai trei ani pentru prima data la biserica într-o seara de Craciun. În acea seara, în biserica urma sa se prezinte un program special cu lumânari, ocazionat de sarbatoarea Nasterii Domnului. De aceea la începutul programului, lumina din sala a fost redusa, iar fiecare persoana din cor a început sa coboare pe treptele din fata, purtând în mâna o lumânare aprinsa.
În acele momente, când toti cei din biserica au facut o mare liniste, asteptând începutul programului si prima cântare a corului, nestiind ce se întâmpla, acea fetita a început sa cânte : „Happy birthday to you! Happy birthday to you!”
Desi cei din sala au fost surprinsi si s-au amuzat de situatia creata, pentru acea fetita serviciul care a început cu acest joc de lumini , a însemnat de fapt un cadru perfect pentru o petrecere de ziua de nastere! Si avea perfecta dreptate!
O mare cântareata avea asa de multe multe programari pentru spectacole încât nu mai avea zile în calendar ca sa le cuprinda pe toate. Într-o zi aceasta a fost întrebata: ” care sunt zilele din an în care nu ai concerte ?” Aceasta a raspuns ca nu-si planifica niciodata concerte în data de 6 Iulie si pe 25 Decembrie. Când a fost întrebata de ce aceste zile fac exceptie de la programari, cântareata a raspuns ca în data de 6 Iulie este ziua ei de nastere, iar pe 25 Decembrie este ziua de nastere a iubitului ei, Domnul Isus! De aceea ea doreste ca aceste zile sa le petreca în sânul familiei!
Cum petreci aceasta zi? Scapa de toate celelalte responsabilitati, pentru ca sa poti fi alaturi de cei dragi, împreuna cu Domnul Isus .
Rugaciune: Doamne Isuse; aceasta zi a aniversarii nasterii Tale, ajuta-ma  sa o pot petrece cu Tine, pentru ca sa pot avea astfel:” cea mai reusita sarbatoare!”. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Decembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
A greși e omenesc, a ierta-i dumnezeiesc!