Meditație 24 Decembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 172
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2081-24-decembrie-4]24 Decembrie (4)[/url]
„ Iata Eu stau la usa, si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.” Apocalipsa 3:20
Cred ca fiecare dintre noi am trait mari emotii atunci când postasul ne-a adus o invitatie pentru un eveniment deosebit. În acest timp de sarbatoare însa, la usa inimii tale asteapta Împaratul Împaratilor si Domnul Domnilor, cu cea mai mare invitatie pe care o poti primi; iata-i continutul :
Domnule(doamna, domnisoara)_____________, sunteti invitati la SARBATOARE!
-musafirul de onoare: Isus Hristos
-Data: în fiecare zi; în mod traditional 25 Decembrie, dar pentru ca El este prezent tot timpul, ziua potrivita este „astazi!”
-Ora: imediat ce vei primi invitatia. Sa nu cumva sa amâni sau sa întârzii, pentru ca urmatorul minut nu mai este al tau.
-Locul: inima ta. Eu vreau sa te-ntâlneasca în cele mai adânci trairi  ale sufletului tau!
-Tinuta : Vino asa cum esti . Chiar si zdrentele sunt Ok! El îti va spala vesmântul inimii tale, îmbracându-te în haina alba a neprihanirii Sale.
-Intrarea: este libera! El a platit deja pretul biletelor pentru toti oamenii. Oricum nimeni nu este în stare sa-si procure biletul în mod personal.
-Meniul: apertiv, „Vinul cel nou”, „pâinea vietii” si cea mai de pret bautura, „Apa vietii !”, urmat de o cina care va tine întreaga vesnicie, dincolo de hotarele acestei lumi!
-Daruri: sugeram inima ta! Aceasta-i ceea ce de fapt conteaza si-i singurul dar pe care  l-am putea oferi. ( pentru ca nu cumva sa ai resentimente fata de ceea ce ti se cere, nu uita ca El a depus o jertfa mult mai mare, murind pentru tine!)
- Petrecerea: sarbatoarea va fi plina de bucurie, pace, adevar, lumina, dragoste, partasie cu Dumnezeu, minuni , vindecare, putere si slava vesnica în Paradis ( si multe alte lucruri pe care însa nu le putem exprima în cuvinte).
-PS.: Nu uita sa-ti aduci familia si prietenii!
- F.I. (foarte important): se pastreza o evidenta stricta într-un registru numit „Cartea Vietii”, de aceea rezerva-ti un loc la masa prin credinta, cu anticipatie.
Te asteptam la Sarbatoare!: semneaza Mântuitorul!
Rugaciune: Doamne Isuse; Îti multumesc ca ai asteptat la usa inimii mele cu invitatia dragostei Tale, atâtia ani! Ajuta-ma sa-ti raspund astazi , pentru ca sa pot sarbatori împreuna cu Tine, acest Craciun si întreaga vesnicie. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Decembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
După cum trupul fără duh este mort, tot așa, și credința fără fapte este moartă. ( Iacov 2:26 )