Meditație 28 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 188
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2138-28-octombrie]28 Octombrie [/url]
„ Sufletul meu înseteaza dupa Dumnezeu, dupa Dumnezeul cel viu; cînd mavoi duce si ma voi arata înaintea lui Dumnezeu? Cu lacrimi ma hranesc zisi noapte cînd mi se zice fara încetare:”unde este Dumnezeul tau?”Ps.42:2-3
O femeie a cumparat un poster pe care erau scrise cuvintele „ Rugaciunea schimba lucrurile!” Bucuroasa de acest adevar, ea a atarnat posterul într-un loc vizibil în sufragerie, dorind ca acesta sa fie motto-ul casei.Dupa cîteva zile a observat însa ca posterul nu mai era în locul unde a fost asezat. Surprinsa de aceasta disparitie, femeia l-a întrebat pe sotul ei daca stie ce s-a întîmplat.
Eu l-am luat, a raspuns sotul! Si mai nedumerita, sotia l-a întrebat: dece ai facut asta? Nu crezi ca rugaciunea poate schimba lucrurile? Ba da, i-a raspuns sotul; si tocmai pentru ca am aceasta credinta l-am mutat,pentru ca nu-mi plac schimbarile!
Unii oameni s-au obisnuit asa de mult cu modul lor de viata, încât nu mai vor nici o schimbare. Acestia se opun, chiar si atunci când schimbarile sunt în interesul lor. Cauza acestei atitudini se afla însa în egoismul si comoditatea inimii lor.
Esti multumit cu ceea ce ti se întîmpla? Ce crezi ca Dumnezeu asteapta sa se schimbe în viata ta? Daca doresti cu adevarat o schimbare, ar fi bine sa începi sa te rogi chiar de astazi si viata ta nu va mai fi la fel.
Rugaciune: Doamne Isuse; arata-mi lucrurile din viata mea pe care trebuie sa le schimb si daruieste-mi putere si curaj pentru a le înfaptui.Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăție. ( 1 Timotei 4:12 )