Meditație 22 Octombrie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 171
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2144-22-octombrie-5]22 Octombrie (5)[/url]
„ Fiindca oricine va voi sa-si scape viata, o va pierde; dar oricine îsi va pierde viata pentru mine o va mantui.” Luca 9 :24
Aceasta declaratie a Domnului Isus este un paradox neînteles de ucenici. Ei ar fi vrut ca Domnul Isus sa-si stabileasca Împaratia, fara  vreun sacrificiu. Cînd însa le-a spus ca la Ierusalim va fi arestat, judecat si condamnat la moarte, toti ucenicii au fost cuprinsi de întristare, pentru ca planul Domnului , nu se potrivea cu asteptarile lor. “Sa nu cumva sa Ti se întîmple asa ceva”, i-a spus Petru.
Cuvintele Lui , confirma faptul ca ucenicii nu pricepusera spusele Domnului. Ei nu întelegeau ca tocmai suferinta si moartea Domnului Isus, aveau sa fie calea spre biruinta.
Potrivit cuvintelor Domnului, vom gasi viata si binecuvantarea pe care Dumnezeu ne-a pregatit-o, numai daca ne daruim în întregime, fiind  gata sa platim chiar cu pretul vietii.
Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca Ti-ai daruit viata pentru a ma câstiga pentru Tine. Ajuta-ma sa–ti urmez exemplul, slujindu-Te cu daruire si dedicare deplina. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Octombrie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea