Meditație 16 octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 189
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2150-16-octombrie]16 octombrie [/url]
„ Asa ca, daca astfel îmbraca Dumnezeu iarba de pe câmp, care astazi este, dar mâine va fi aruncata în cuptor, nu va îmbraca El cu mult mai mult pe voi, putin credinciosilor? Mat. 6:30
Ca urmasi ai Domnului Isus, noi nu trebuie sa-i învatam pe oameni  doar sa aiba bune maniere, ci trebuie sa-i ajutam sa dobândeasca o buna atitudine fata de viata. Cei ce privesc viata ca fiind darul lui Dumnezeu, sunt cei mai în siguranta oameni de pe pãmânt. Acestia nu traiesc cu teama ca bolovanul de sare ar putea sa cada oricând peste ei, ci au pace si liniste în orice vreme, pentru ca stiu ca evenimentele vietii sunt în grija lui Dumnezeu.
Cei ce privesc însa viata ca fiind doar o continua lupta pentru existenta, nu au parte de aceiasi siguranta, sunt plini de amaraciune si de nemultumire pentru tot ceea ce li se întâmpla.
Pentru un fermier, zilele mohorâte de toamna nu sunt un obstacol , ci o mare oportunitate. El foloseste acest timp de ploaie si cer înnorat, pentru a-si semana grâul, având nadejdea ca acel câmp plin de noroi, la primavara va fi verde, iar în timpul verii va fi auriu, încarcat de o recolta bogata. El nu este nemultumit de vremea rea,  pentru ca are în vedere recolta pe care o asteapta. Asemenea acestui fermier si oamenii credintei privesc întodeauna dincolo si îl glorifica pe Dumnezeu în orice vreme, pentru ceea ce va fi la urma .
Se spune ca un fermier a venit odata în oras, pentru a servi micul dejun. Dupa ce chelnerul i-a adus ceea ce comandase, acesta si-a împreunat mâinile si-a plecat capul si a început sa multumeasca lui Dumnezeu într-o rugaciune exprimata în tacere. În timpul rugaciunii , un consumator de la o masa alaturata l-a ironizat întrebându-l:” Hei ; în locul de unde vii, toti fac acelasi lucru înainte de a servi masa ?”
“Nu”; a raspuns strainul! “Din pacate, si la noi sunt multi ignoranti!”
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca îmi porti de grija de nevoile mele în fiecare zi, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa-Ti fiu multumitor în orice vreme. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav, și Domnul îl va însănătoși; și dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. ( Iacov 5:15 )