Meditație 1 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 164
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2180-1-septembrie]1 Septembrie [/url]
Tot aşa şi voi însivă, socotiţi-vă morţi faţă de păcat şi vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru”. Rom. 6 :11
Am citit despre o biserică a cărei clădire a ars până la temelie. Pentru că nu aveau banii necesari reconstrucţiei acestei clădiri, Comitetul Bisericii a hotărât să se împrumute de la o anume banca din oraş .
Mergând la prima bancă aceştia au fost însă refuzati, conducerea băncii a considerat că pentru cei 50 de membri cât numără Biserica, nu se merita investiţia. Acestia şi-au motivat refuzul spunând : “zidirea unei biserici nu mai este relevanta pentru societatea modernă”!
Refuzaţi de prima bancă, membrii comitetului au apelat însă la o alta bancă, care le-a oferit un împrumut pentru 20 de ani. Dupa ce au terminat construcţia Bisericii, Comitetul a returnat acel împrumut în totalitate, în numai 8 ani. La sărbătorirea centenarului, Biserica considerată fără viitor era vie şi în progres spiritual, în timp ce banca ce le refuzase creditul, dăduse de mult faliment. De fapt, aceasta a fost cumparată tocmai de banca ce oferise credit Bisericii, fiind apoi închisă. Banca a murit, în timp ce Biserica trăieşte !
Rug. Doamne Dumnezeule, îti multumesc ca şi astăzi îti zideşti Biserica Ta şi porţile locuinţei morţilor n-o pot birui. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 1 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!