Meditație 11 Iulie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 177
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2225-11-iulie-4]11 Iulie (4)[/url]
” N-au nevoie sa plece”, le-a raspuns Isus; “dati-le voi sa manânce” Mat-14:16
Un tânar absolvent de seminar a fost invitat sa tina prima lui predica într-o bisericuta de tara. Pentru acest mesaj el si-a ales subiectul :” minunea înmultirii pâinii !”

Fiind însa foarte emotionat, atunci când a relatat minunea înfaptuita de Domnul Isus, a spus: “Domnul Isus a hranit multimea cu 5.000 de pâini si 2.000 de pesti !
Dupa ce i-a auzit marturisirea, un batrân din prima banca care l-a urmarit cu mare atentie i-a raspuns cu sarcasm : ” Si eu as putea sa fac asta !”
Pentru ca dupa terminarea predicii, seminaristului i s-a comunicat greseala pe care o facuse, în duminica urmatoare, acesta a încercat sa se corecteze. De aceea la începutul predicii sale si-a cerut scuze pentru afirmatia gresita din predica trecuta , dupa care a continuat spunând : ” minunea înmultirii pâinilor sta în faptul ca Domnul Isus a hranit 5.000 de oameni, cu 5 pâini si doi pesti!” Dupa ce a a relatat exact ceea ce spune Sfânta Scriptura, seminaristul s-a întors  spre batrânul ce era asezat în aceiasi banca si i-a zis : “Acum mai poti face asta ?”
Batrânul l-a privit cu mare atentie, a dat din cap si apoi i-a raspuns :” as putea, daca ma lasi sa folosesc si difernta dintre numarul pâinilor si-al pestilor anuntati duminica trecuta si cei de astazi !”
Atunci când i-a hranit pe cei 5.000 de oameni , Domnul Isus a facut cu adevarat o minune. Cu numai 5 pâini si 2 pesti, El i-a saturat pe toti, iar dupa terminarea mesei ucenicii au strâns 12 cosuri de farâmituri .
Si noi asemenea ucenicilor, putem face lucruri mari , numai atunci când luam ceea ce ne da Dommnul Isus si împartim altora.
<span style="font-weight: bold">Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa pot vedea nevoile semenilor mei si sa ma daruiesc cu tot ce am pentru a le împlini. Amin</span>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Iulie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Preţul măreţiei este responsabilitatea. (Sir Winston Churchill)