Meditație 21 Aprilie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 194
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2300-21-aprilie]21 Aprilie [/url]
„ Si oricine nu-si poarta crucea, si nu vine dupa Mine, nu poate fi ucenicul Meu „. Luca 14: 27
Pentru un ucenic al Domnului Isus , în aceasta lume moderna nu-i o viata usoara. Ca urmasi ai Domnului nostru, trebuie sa fim gata sa platim orice pret , pentru a face ce este bine în fiecare aspect al vietii. Nu poti fi crestin cu program redus. A fi un urmas al Domnului, aceasta implica viata întreaga !
Maxie Dunman , a prezentat experienta unui om de afaceri american, care a calatorit pîna în Europa pentru a vedea piesa de teatru: „Patimile lui Hristos” Ajuns la acest spectacol, omul de afaceri a avut oportunitatea de a-l întîlni personal chiar pe Anton Lany , actorul ce interpreta rolul Domnului Isus. Observînd pe scena crucea care era folosita în actul rastignirii , omul de afaceri i-a cerut sotiei sa-i faca o poza în timp ce el avea sa poarte crucea. Cînd acesta s-a plecat sa ridice crucea pe umar, si a înmînat aparatul de fotografiat sotiei sale, si-a dat sema ca acea cruce era din lemn masiv si a trebuit sa depuna un efort deosebit sa o ridice de la podea.
Surprins de greutatea crucii , acesta i-a spus actorului : „ tu porti o cruce asa de grea la fiecare spectacol „? Credeam ca este scobita în interior si e numai o fictiune, nicidecum o cruce reala !
Actorul s-a uitat tinta spre el si i-a raspuns : „Oameni din toata lumea vin aici în Bavaria sa urmareasca aceasta piesa de teatru si scena rastignirii pe care o interpretez; cum as putea sa-i însel fara s traiesc o experienta reala ? N-as putea sa interpretez actul rastignirii daca n-as simti cu adevarat greutatea crucii” !
Multi crestini atunci cînd trebuie sa-si poarte crucea, joaca teatru . Ucenicii Domnului Isus însa îsi poarta crucea în orice vreme fiind gata sa plateasca orice pret.
Rug. Doamne Isuse ; ajutama sa fiu cu adevarat ucenicul tau si sa nu tai din cruce niciodata . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Aprilie | Salvatorul.ro
meniu prim
Educaţia este mişcarea din întuneric spre lumină. (Allan Bloom)