Meditație 27 Martie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2313-27-martie]27 Martie [/url]
„ Ferice de cel ce rabda ispita. Caci dupace a fost gasit bun, va primi cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.” Iacov 1:12
Am auzit despre un copil care a cerut parintilor , sa-i cumpere o pereche de patine. Parintii care voiau sa-l învete sa pretuiasca valoarea banilor, i-au spus : “daca îti doresti asa de mult sa ai patinele, trebuie sa înveti sa faci economie din banii pe care îi primesti pentru pachet la scoala!”
Dupa ce a auzit sfatul parintilor, într-o dupa amiaza , mama a auzit zgomot în camera copilului. Acesta si-a deschis pusculita si-a început sa-si numere economiile. Nu dupa mult timp însa, s-a auzit si claxonul masinii de înghetata care trecea tocmai pe strada unde ei locuiau.
Observînd toate acestea , mama a urmarit cu atentie tot ceea ce avea sa urmeze. Pentru cîteva momente în camera copilului s-a facut liniste, apoi s-a auzit usa si iarasi tacere ! Dorind sa vada ceea ce face fiul ei , mama a deschis usa dormitorului. În acele momente , a auzit pe fiul ei rugîndu-se : „Doamne Isuse; îmi doresc asa de mult o pereche de patine, de aceea te rog sa nu mai lasi masina de înghetata sa vina pe strada noastra !”
Nu-i asa ca ispitele vietii ne împiedica de atîtea ori sa primim binecuvîntarile pe care ni le dorim ? Cunoscînd aceasta relitate , Domnul Isus ne-a învatat sa spunem: „ si nu ne duce pe noi în ispita , ci izbaveste-ne de cel rau !”
Rug. Doamne Isuse; asa de multe sunt ispitela care ma înconjoara în fiecare clipa,de aceea te rog sa-mi dai putere sa nu ma las prins în cursa lor. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Martie | Salvatorul.ro
meniu prim
A te judeca pe tine însuți este mult mai greu decât a-i judeca pe alții. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că ești, într-adevăr, un om înțelept. ( Antoine de Saint Exupery )