Meditație 26 Martie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 169
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2314-26-martie-5]26 Martie (5)[/url]
„ Dumnezeul Pacii va zdrobi în curînd pe Satana sub picioarele voastre.” Rom.16:19
În timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, generalul Jonathan Wainwright, a fost capturat si tinut ca prizioner de razboi de catre japonezi. El a fost tinut ostatec într-un lagar de concentrare unde a fost tratat cu multa cruzime. A suferit de foame, a fost torturat fizic si psihic pîna cînd si-a pierdut orice nadejde de-a mai ramîne în viata.
Cînd Japonezii au fost însa încercuiti de catre armatele Americane, au fugit si au abandonat lagarul de concentrare în grija unor paznici voluntari .
Dupa capitularea Japoniei, un colonel din armata Americana a fost trimis special în acel lagar ca sa-l anunte personal pe general ca Japonia a fost înfrînta , iar el este liber si poate sa-si preia din nou comanda armatelor pe care le-a condus.
Dupa ce i s-a comunicat vestea capitularii, generalul Wainwright s-a reîntors în celula în care a fost întemnitat pentru a-si lua anumite lucruri personale. La întoarcere , a fost întîmpinat de o patrula de paza care a încercat sa-l împiedice sa paraseasca tabara.
În acele momente, entuziasmat de stirea proaspata a capitularii Japoniei, generalul s-a îndreptat spre acea patrula si-a zis: „ De acum înainte eu comand aici !” Iata care sunt ordinile mele: si a continuat ordonînd cu autoritate ceia ce toti ceilalti trebuiau sa împlineasca.
Din acel moment generalul a preluat comanda, fiindca armata Statelor Unite de care apartinea cîstigase razboiul !
Daca esti înca prizioner al pacatului, trebuie sa stii ca Isus Hristos, a cîstigat cea mai mare batalie spirituala din istorie. De aceea reintra în drepturile pe care le-ai pierdut si nu-l mai lasa pe vrajmas sa te tina în opresiune. Proclama biruinta în Numele Domnului Isus si stai cu demnitate pe terenul învierii , parasind felul vechi de viata asupra caruia Satan avea drept de stapînire.
Traieste ca si copil a lui Dumnezeu în noua Împaratie, cu demnitate si curatie , stind ca Satan este înfrînt si nu mai are nici o putere .
Rug. Doamne Dumnezeule ; întareste-ma în credinta pentru ca sa pot fi si eu biruitor împreuna cu Domnul Isus .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Martie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Consacrarea nu înseamnă a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce Îi aparţine.