Meditație 22 Martie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 193
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2318-22-martie-5]22 Martie (5)[/url]
„ El mi-a zis : „ Prooroceste despre oasele acestea , si spunele:”Oase uscate, ascultati Cuvîntul Domnului !” Asa vorbeste Domnul Dumnezeu catre oasele acestea:”Iata ca voi face sa intre în voi un duh , si veti învia !” Va voi da vine, voi face sa creasca pe voi carne ,va voi acoperi cu piele, voi pune un duh în voi si veti învia. Si veti sti ca Eu sunt Domnul .” Ezec.37:4-6
În timpul razboiului civil din SUA, sclavii din sud, au trait cele mai cumplite dureri si încercari..Acestia au fost vînduti la proprietari diferiti , fara a se tine cont ca erau familii. Sotul era vîndut unui proprietar dintr-o anumita zona , iar sotia unui alt proprietar dintr-o alta zona. În acelasi fel au fost împrastiati si copiii. În acele momente, pentru ei nu mai exista nici o nadejde ca se vor mai reîntîlni.
În clipele de despartire ,au fost însa mîngaiati de cuvintele rostite de Dumnezeu prin proorocul Ezechiel :” Oase uscate, ascultati Cuvîntul Domnului !” Asa vorbeste Domnul Dumnezeu catre oasele acestea:”Iata ca voi face sa intre în voi un duh , si veti învia !” Va voi da vine, voi face sa creasca pe voi carne ,va voi acoperi cu piele, voi pune un duh în voi si veti învia. Si veti sti ca Eu sunt Domnul .”
Ei nadajduiau ca Dumnezeu care a lucrat potrivit viziunii lui Ezechiel si-a adunat laolalta natiunea lui Israel, va interveni în acelasi fel si-n situatia lor. De aceia nadajduiau într-o zi a eliberarii, cînd se vor aduna iarasi laolata, venind fiecare din locurile unde au fost împrastiati pentru a-si reîntregi familiile. Acesta zi asteptata cu atîta ardoare , Dumnezeu a adus-o pentru ei nu dupa mult timp de la sfîrsitul razboiului.Atunci sclavia a fost abolita , negri au foat eliberati si familiile reîtregite . Nadejdea si asteptarea lor a fost împlinita !
Daca te afli într-o vale a desnadejdii si-n jurul tau vezi numai oase uscate, Dumnezeu poate aduce aceiasi schimbare si-n cazul tau , transformînd oasele în ostire ,si desnadejdea în bucurie!
Rug. Doamne Dumnezeule; În acesta zi a desnadejdii ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa astept cu nadejde împlinirea promisiunilor Tale . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Martie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.