Meditație 20 Martie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 190
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2320-20-martie-5]20 Martie (5)[/url]
„Lepadati dar orice rautate, orice viclesug, orice fel de prefecatorie , de pizma si de clevetire ; si , ca niste prunci nascuti de curînd sa doriti laptele duhovnicesc si curat, pentru ca prin el sa cresteti spre mîntuire….” I Pet.2:1-2
Invidia este una dintre cele mai grozave boli spirituale. Aceasta spune : „ doresc sa am ceea ce are celalalt si voi face orice îmi sta în putinta , pentru a dobîndi ceea ce-mi doresc ! Daca cumva nu pot obtine ceea ce vreau, nici nu pot suporta ca altcineva sa se bucure de lucrul pe care mi-l doresc.
Daca cineva va încerca sa-mi stea în cale , îl voi distruge ! Daca nu pot în realitate, o voi face cel putin în inima mea. Îl voi sabota planuind lucruri rele împotriva lui. Îl voi defaima raspîndind prin cele mai subtile metode, tot felul de lucruri rele si neadevarate facîndu-l sa nu se bucure de ceea ce are . Chiar daca aceasta atitudine nu este potrivita pentru un crestin , nu ma pot abtine pîna nu-mi voi vedea împlinite planurile !”
Ce atitudine stranie ; nu-i asa ? Cu toate ca invidia distruge orice cominitate în care s-a cuibarit , o întîlnim în familie, între prieteni si chiar în Biserici !
Daca ai fost cumva atins de aceasta otrava si-ai dat frîu liber invidiei în inima ta, aceasta îti va distruge armonia vietii si toate relatiile pe care le ai cu cei din jurul tau. De aceia omoara invidia, înainte ca aceasta sa te omoare pe tine !
Rug. Dumnezeul Dragostei ; ajuta-ma sa pot scoate orice radacina de rautate si invidie din inima mea , pentru ca sa pot fi umplut de dragostea Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Martie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fă din inima ta un Templu al Duhului Sfânt, astfel încât tot ce vei jertfi în El să fie o jertfă de bun miros înaintea lui Dumnezeu!