Meditație 19 Martie (5)

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 186
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2321-19-martie-5]19 Martie (5)[/url]
„ Atunci Isus a sezut jos, a chemat pe cei doisprezece si le-a zis : „ Daca vrea cineva sa fie cel dintîi , trebuie sa fie cel mai de pe urma din toti si slujitorul tuturor !”Marcu 9:35
Am citit un articol într-un ziar care prezenta ca în anul 1970 , doi cercetatori ai institutului din Kingsley, au început un studiu privind comportamentul barbatilor, folosind un esantion de 3.000 de subiecti. În 1980 cercetarea a fost terminata si constatarile erau gata pentru a fi publicate. A mai ramas un mic detaliu : Albert D.Klassen si Colin Williams, autorii cercetarii, trebuiau numai sa cada de acord al carui nume va aparea primul pe coperta acestei publicatii.
Stiti ce s-a întîmplat ? Zece ani mai tîrziu , rezultatul cercetarilor înca astepta sa fie publicat ! Alti cercetatori interesati de constatarile lor s-au oferit sa intervina pentru ca sa rezolve aceasta dilema . Dar comunitatea academica a hotarît ca zece ani au fost destui, pentru ca cei doi autori sa fi decis a cui nume va aparea primul pe pagina de titlu !
Cineva a spus: Daca vrei sa vezi cît de mare este valoarea si importanta ta, pune degetul într-un vas cu apa, ridica-l apoi încet si priveste golul care a ramas !. Dupa cum apa ocupa imediat spatiul , la fel de repede îti va lua si tie cineva locul si pozitia pe care ai avut-o !
Rug. Doamne Dumnezeule, ce ridici pe cei umili, ajuta-ma sa înteleg ca adevarata maretie si înaltare , o pot gasi numai în Tine . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Martie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine își înfrânează vorbele, cunoaște știința, și cine are duhul potolit este un om priceput. ( Proverbele 17:27 )